More #MNLK

Let the Björn Borg Summer Sale begin!

1 Mins read

Wie Björn Borg zegt denk natuurlijk meteen aan de succesvolle tennisser die aan het einde van de jaren 70 de titel van beste tennisspeler ter wereld mocht dragen. Maar liefst vijf opeenvolgende overwinningen wist deze blonde adonis te behalen tussen 1976 en 1980. In 1987 gaf hij zijn naam aan zijn eigen modemerk dat in het begin mannenondergoed op de markt bracht. Meteen sloeg het merk aan bij het grote publiek, daarom besloten ze ook snel uit te breiden. Nu staat het merk echter bekend voor veel meer dan een strakke boxershort. Je kan bij hen immers terecht voor schoenen, sweaters, sporttassen en nog zoveel meer.

Duurzame kledij voor de actieve en attractieve man!

Bij Björn Borg trekken ze ook honderd procent de kaart van duurzaamheid en eerlijkheid. Dit stellen ze in het werk door kledij te maken met duurzame en milieubewuste materialen. Ook houden ze de mensenrechten nauwlettend in de gaten en garanderen ze dat hun kledij gemaakt is door mensen die hiervoor een eerlijk loon in de plaats krijgen.

Kledij die als gegoten zit.

De kledinglijn van Björn Borg kan je omschrijven als stijlvolle, strakke kledij gemaakt van stevige materialen. De ideale kledij dus om die vele uren in de gym eindelijk tot hun recht te laten komen. Ze gaan niet uit de weg voor het gebruik van kleuren of leuke patronen waardoor je op een elegante manier kan opvallen. Glurende blikken gegarandeerd!

Let the Björn Borg Summer Sale begin!

De zomer komt eraan en dat betekent dat ze bij Björn Borg ook hun jaarlijkse Summer Sale starten. Geniet van niet te kloppen kortingen en promoties. Jaag achter een mooie prijs voor dat begeerde paar sportschoenen of die strakke, kleurrijke zwemshort en ga stijlvol de zomer in.

Feedback voor de redactie -> redactie@mnlk.nl

Related posts
More #MNLK

3 handige tips om er stijlvoller uit te zien

2 Mins read
Ben je niet tevreden met je garderobe? Of heb je eigenlijk alleen maar basic outfits in de kast hangen? Er zijn meer…
More #MNLK

Eigen kleding verkopen? Houd rekening met deze onderdelen!

2 Mins read
Heb jij altijd al de droom gehad om een eigen kledinglijn te ontwerpen? Het kan heel leuk zijn om je eigen fantasie…
Sport & Lifestyle #MNLK

Sportief en modieus gekleed in Off-White

3 Mins read
Het is heerlijk om sportieve kleding te dragen, ook wanneer je niet aan het sporten bent. Het zit heel comfortabel, staat leuk…