The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Leuke ideeën om je huis in te richten

2 Mins read

Onze woning is de plek waar we ons thuis voelen, waar we even tot rust komen en onszelf kunnen zijn. Het huiselijk maken van een woning, of het updaten van de huidige stijl staat daarom bij veel huishoudens op het lijstje. Of het nu gaat om een verbouwing of nieuwe inrichting. We kennen tegenwoordig allerlei soorten internationale huisstijlen die los van elkaar, maar ook door elkaar heen, kunnen worden gebruikt. Om je te inspireren bij het updaten van jouw woning, vind je hier de leukste verbouwen en inrichten ideeën.

Van de inrichting tot de kleur van een badkamer

Van de inrichting tot de kleur van een badkamer; de keuze is eindeloos. Er zijn brede selecties aan materialen, kleuren, stijlen en combinaties van alle voornoemde die je kunt gebruiken om je woning te updaten. Het is belangrijk om als eerste een stijl te kiezen en daar je kleurpatroon op af te stemmen. Kies hierbij een hoofdkleur die je het meest zult gebruiken en daarna een accentkleur. Je kunt vervolgens de juiste hoeveelheid sikkens verf bestellen om van start te gaan met de kleuren op de wand.

Het gebruik van kleur in combinatie met meubels

Bij het updaten van de inrichting van inboedel tot de kleur van een badkamer, kun je kleur en inrichting prachtig combineren. Denk aan de koperkleur stoffen stoelen in combinatie met de beton grijze eettafellampen. Of de landelijke hardhouten eettafel met pastel groene servieskast. De mogelijkheden van de hoge kwaliteit sikkens verf zijn eindeloos.
Zorg dat je bij een verse muur altijd begint met een goede sikkens rubbol bl rezisto primer. Deze heeft een hoge dichtheid, waardoor je veel minder dik hoeft aan te brengen dan bij andere verf. De sikkens rubbol bl rezisto primer zorgt zo voor een goede basis voor het verven van hout.

Een nieuwe uitbouw of aanbouw

Een van de meest populaire verbouwingen die mensen doen is een aanbouw of uitbouw. Denk aan een serre, maar ook een dakkapel of een uitbouw van de keuken.

Een dergelijke uitbouw inspireert tot nieuwe inrichtingsmogelijkheden en zorgt natuurlijk voor een nieuwe zee aan ruimte.

Deze verbouwing is populair wanneer stellen het gezin uit gaan breiden, of wanneer een zolderkamer omgebouwd gaat worden tot kantoortje of slaapkamer.

Ook bij dit houtwerk of betonwerk is het gebruik van sikkens rubbol bl rezisto primer een goede manier om een krachtige basis te leggen. Met de sikkens verf in de kleur naar keuze zorg je vervolgens voor een fraaie afwerking! Zo is jouw uitbouw of aanbouw in de kortste keren klaar voor een frisse nieuwe inrichting.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Planten stekken? Stek jouw plantje in 4 stappen
En deze: Een huis kopen of verbouwen? Denk meteen aan de toekomst!

Related posts
More #MNLK

De beste tips om een betere klusser te worden 

2 Mins read
Of je nu een beginnende klusser bent of al jaren in huis klust, er zijn altijd manieren om je vaardigheden te verbeteren…
More #MNLK

Hoe kun je de zolder het best inrichten?

2 Mins read
De zolder is dé plek in huis die we vaak het moeilijkst vinden om in te richten. De ruimte kent meestal geen…
More #MNLK

Een huis kopen of verbouwen? Denk meteen aan de toekomst!

2 Mins read
Als je je huis gaat verbouwen, dan doe je dat meestal met het oog op de toekomst. Waar heb je behoefte aan,…