The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Leuke ideeën voor nieuwjaarswensen en cadeaus

2 Mins read

Met de snelheid van een vuurpijl, toch een attribuut dat onlosmakelijk met Nieuwjaar verbonden is, raast het leven door. Om te voorkomen dat het aan ons voorbij schiet, hebben we rustpunten nodig. Gelukkig is er dat jaarlijks weerkerende feest waarbij we elkaar het beste toewensen en onze geliefden een of meerdere nieuwjaarscadeaus geven. Nieuwjaar is een mijlpaal die mensen gebruiken om eens stil te staan bij het leven. Hoe was het voorbije jaar, wat was er tof en ga je zeker behouden en wat wil je veranderen? Met gemeende nieuwjaarswensen en gepaste nieuwjaarscadeaus stap je met blij gemoed het nieuwe jaar in.

Gelukkig nieuwjaar

Welke nieuwjaarswensen?

Wat je je medemens wenst, hangt uiteraard deels af van jouw positie ten opzichte van de ander. Wat je iedereen kan wensen, is een perfecte gezondheid. Zonder een sterk lichamelijk en mentaal gestel wordt het leven zwaar en dat wens je niemand toe. Geluk is een ander onontbeerlijk goed dat je mekaar zeker gunt. Alle nieuwjaarswensen dragen toekomstig geluk in zich, op alle mogelijke vlakken en in alle mogelijke vormen. Geluk kan echter, in tegenstelling tot gezondheid, heel persoonlijk ingevuld zijn. Je chef wens je een bloeiende business, met financiële hoogdagen en een forse uitbreiding van het klantenbestand. Je wenst hem een stijgende verkoop van zijn product. Je ouders wens je misschien die exotische reis waar ze al zo lang van dromen en je kind wens je een jaar met briljante schoolresultaten. Of een kampioenstitel in het voetbal of het tennis. Welke nieuwjaarswensen je iemand ook gunt, het belangrijkste is dat het geen loze woorden zijn, maar gemeende wensen, recht uit het hart.

Nieuwjaarscadeaus: wat zijn de opties?

Alles is mogelijk. Je kan, afhankelijk van het geldbedrag dat je wil uitgeven en van de connectie die je met de ontvanger hebt, gaan van een mooie mok of een paar wollen sokken tot een spiksplinternieuwe laptop. De waarde van nieuwjaarscadeaus mag echter niet afgemeten worden aan de prijs, maar wel aan de intentie. De mooiste nieuwjaarscadeaus worden belangeloos gegeven, zonder iets terug te verwachten en met de bedoeling de ander er blij mee te maken. Zeker origineel zijn nieuwjaarscadeaus met een persoonlijk tintje. Laat eventueel een kledingstuk of een muismat bedrukken met een originele tekst, een naam of een logo. Voeg een foto bij. Laat de ontvanger weten dat je het voor hem of haar doet en maak er een individueel, persoonlijk geschenk van. Het nieuwjaarsfeest wordt er enkel leuker om.

Feedback info@mnlk.nl

Lees ook: De Unox Nieuwjaarsduik 2020 in Scheveningen, hoe koud en cool was dat?