The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Leuke interieur ideeën voor de woon- en slaapkamer

2 Mins read

Het updaten van ons interieur werkt niet alleen inspirerend, maar ook rustgevend. Vernieuwingen in de omgeving stimuleren de hersenen en inspireren je creativiteit. Het regelmatig updaten van je interieur is daarom zeer aan te raden. Dit kan zo klein zijn als het ophangen van een foto op canvas maar ook het opnieuw schilderen van de muren in de woon- en slaapkamer. Kortom, er zijn heel veel bijzondere en leuke interieur ideeën voor de woon- en slaapkamer. Daarom vind je hieronder een top 4 leuke ideeën bijvoorbeeld je foto laten drukken op canvas bij BesteCanvas.nl.

canvas wall display (1)

Foto op canvas in de woonkamer

Het drukken van een foto op canvas heeft als voordeel dat je uit een zeer brede selectie van diktes en afmetingen kunt kiezen. Zo is voor elke wand een passend canvas te vinden. Of je de foto nu op levensgrote wilt laten printen, of juist op een kleiner formaat. Een foto gedrukt op een canvas geeft je huis een persoonlijke touch en biedt ook gezelligheid. De kwaliteit en kleurintensiteit blijven altijd goed behouden op een canvas, waardoor je foto’s er goed uit zullen komen. Een canvas gaat ook lang mee.

Planten

Naast het ophangen van een foto gedrukt op canvas, kunnen ook planten een grote impact hebben op je interieur. Een goedgeplaatst plant in de woon- of slaapkamer veranderd direct de vibe van de hele ruimte. Groen is een goed betaalbare manier om leven in je interieur te blazen. Of je nu kiest voor kleurrijke bloemen die als accentkleur dienen voor je hoofdkleuren, of gewoon een paar leuke planten in de vensterbank plaatst. Daarbij zorgen planten ook voor een beter zuurstofgehalte in je woonkamer en biedt het voor veel mensen een leuke extra activiteit om ze te onderhouden.

Schilderijen en beelden

Naast foto’s en planten kunnen ook schilderijen en beelden een leuke toevoeging geven aan je interieur. Markante schilderijen of eigen foto’s geven een eigen sfeer en stijl aan jouw woning, waardoor het interieur echt jouw interieur wordt. Ook beeldhouwwerken kunnen de eigenheid van je interieur enorm boosten. Als je helemaal voor creativiteit wilt gaan, kun je natuurlijk altijd je eigen foto’s, beelden of werken maken!

Accent-meubels in je woon- of slaapkamer

Een laatste interieur idee voor de woon- of slaapkamer is het toevoegen van een accent-meubel. Denk hierbij aan een poef in een accentkleur, of een markant tv-meubel. Dergelijke accent-meubels werken als echte eyecatcher in je woon- of slaapkamer en geven het daardoor een eigen stijl.

Elk van deze ideeën kun je op je eigen manier inzetten bij je eigen interieur en uiteraard zijn er allemaal losse combinaties mogelijk!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: In Italië wonen? Deze dingen moet je weten
En deze: Vijf essentiële kantooraccessoires

Related posts
More #MNLK

Maak je huis stijlvoller en gezelliger met canvas!

2 Mins read
Is je interieur stijlvol, modern en hip, maar mis je toch wat ‘persoonlijkheid’ in je huis? Hang dan een canvas aan de…
Soul #MNLK

Wat anno 2019 niet mag ontbreken aan je (mannelijke) woonkamer!

1 Mins read
Na een lange dag vol met werkafspraken, workouts en stress is het logisch dat je even wilt ontspannen. Het is bovendien ook…