The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Leuke plekken om te bezoeken tijdens een vakantie in België

2 Mins read

België heeft veel mooie steden en dorpjes om te bezoeken. Reden genoeg dus om je vakantie een keer door te brengen in België! Of wellicht heb je al een vakantie op de planning staan naar onze buren. Lees hier over de leukste uitstapjes en bezienswaardigheden die je kunt bezoeken tijdens een vakantie in België.

Ardennen

Als je in België bent, mag een bezoek aan de Ardennen niet ontbreken. In de Ardennen maak je kennis met de rustige kant van België en geniet je van de mooie natuur. Mensen die van rust houden tijdens een vakantie, natuurliefhebbers, maar ook de actieve vakantiegangers trekken vaak naar de Ardennen toe. Daarnaast valt er genoeg te doen in de Ardennen. Geniet bijvoorbeeld van een bijzondere overnachting in de natuur bij een huisje huren Ardennen.

Brussel

Ook een bezoekje aan de hoofdstad van België, Brussel, mag zeker niet ontbreken tijdens een vakantie bij onze buren. Brussel is zeker een bezoekje waard. De Grote Markt en het stadhuis zijn erg mooi om te zien. Bovendien kan je er ook erg goed shoppen. Daarnaast is het leuk om een bezoekje te nemen aan het Atomium waar je de hoofdstad van bovenaf kunt bekijken. En natuurlijk moet je Manneken Pis opzoeken als je er bent. Huur bijvoorbeeld een vakantiehuis in België en bezoek een dagje de hoofdstad Brussel.

Antwerpen

Een andere grote stad van België die je ook een keer moet bezoeken is Antwerpen. De stad biedt voor een ieder wat leuks. In Antwerpen vind je veel historische gebouwen, wordt het het muzikale hart van België genoemd en kun je gezellig feesten met de lokale Belgen. Antwerpen heeft namelijk een heleboel clubs waar je de hele nacht door kunt feesten. Ook erg leuk om op te zoeken tijdens een bezoek aan Antwerpen is de voetgangerstunnel. Dit is een tunnel die onder de Schelde loopt.

Brugge

Ben je geen fan van de drukke en grote steden zoals Brussel en Antwerpen? Dan is een bezoekje aan de kleine stad Brugge een aanrader. De stad ziet er erg romantisch uit door de vele kleine bruggetjes, leuke huisjes en paardenkoetsen die door de stad heen rijden. Daarnaast zit de stad vol met cultuur en geschiedenis, kun je er prima shoppen en ligt er niet ver van Brugge vandaan een strand. Huur een fiets en rij naar de kust, na een half uurtje kom je aan in Zeebrugge, het strand van Brugge.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: 4 leuke tips voor een weekendje Belgische Ardennen

Related posts
Relax & Travel #MNLK

4 leuke tips voor een weekendje Belgische Ardennen

2 Mins read
De Belgische Ardennen zijn de perfecte plek voor een weekendje weg. Maar wat kun je allemaal precies doen als je op deze…