The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de Lucid Air – Wat een bijzondere auto!

1 Mins read

NEWARK, CA, October 14, 2020 — Lucid Motors, dat met zijn geavanceerde luxe-EV’s een nieuwe standaard wil zetten voor duurzaam transport, heeft vandaag nog meer informatie vrijgegeven omtrent de verschillende Lucid Air-modellen. Deze volledig uitgeruste luxe EV zal worden aangeboden vanaf $69.900 Amerikaanse dollars en is te vanaf nu te reserveren via de website van Lucid Motors.

Lucid Air

De Lucid Air is beschikbaar om te reserveren met een startprijs van $77.400 (of $69.900 na de Amerikaanse belastingteruggave van $7.500) met reserveringskosten van $300. Men kan het volgende van de Lucid Air-reeks verwachten:

  • 480 pk
  • Een verwachte EPA-schatting van 406 mijl na één oplaadbeurt
  • Een eenmotorige aandrijflijn met optionele tweemotorige, vierwielaangedreven configuratie
  • Een 900+ ultra-hoogspanningsarchitectuur met DC-snellaadcapaciteit

De Lucid Air is voorzien van een innovatief design met verrassend veel ruimte in het interieur, meer dan huidige aanbieders van elektrische auto’s. Zo heeft de auto de grootste EV-frunk (front trunk) tot nu toe.

Peter Rawlinson, CEO en CTO bij Lucid Motors, vertelt: “De Lucid Air is een voertuig dat me zo enthousiasmeert omdat het een hoog prestatieniveau en ongekende efficientie en luxe levert, iets wat totaal nieuw is in de wereld van EV’s. Al vanaf het begin is onze visie om de beste EV-technologie ter wereld te creëren. Dit moment komt steeds dichterbij nu we de startprijs van de Lucid Air-serie bekend hebben gemaakt.”

Alle modellen van Lucid Air zijn vanaf nu voor $300 te reserveren via https://www.lucidmotors.com/air/reserve.

Check ook deze video: