The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Maak je huis stijlvoller en gezelliger met canvas!

2 Mins read

Is je interieur stijlvol, modern en hip, maar mis je toch wat ‘persoonlijkheid’ in je huis? Hang dan een canvas aan de muur! En nee niet zomaar een canvas, een canvas met een éigen foto! Dit kan van alles zijn: een foto van je kinderen, je huisdieren of bijvoorbeeld een cool vakantiekiekje. In dit artikel delen wij met jou waarom een canvas met eigen foto het interieur van je huis helemaal kan afmaken, welke bijvoorbeeld te bestellen is bij Albelli.

Een canvas met foto in je huis

Door een canvas aan de muur te hangen wordt het interieur persoonlijker, omdat je op dit canvas een eigen foto naar keuze kan laten bedrukken. Doordat het interieur hierdoor persoonlijker wordt, creëer je gelijk de knusse, gezellige en warme sfeer in je huis.
Uiteraard hoeft de canvas niet onderdeel te worden van het ‘vaste interieur’ in je huis. Zo kan je er ook voor kiezen om speciaal voor een bijzondere gelegenheid een canvas met foto te laten bedrukken en op te hangen! Denk bijvoorbeeld aan een verjaardag, housewarming of een kraamfeest. Een originelere versiering bestaat er toch niet?!

Tip: Heb je een overvol interieur waar écht geen wanddecoratie meer bij past? Maar lijkt het je toch super gaat om een canvas met eigen foto te laten bedrukken? Misschien is het dan een goed idee om het canvas op kantoor of op je eigen werkplaats te hangen (indien jij dit hebt). Op deze manier kan jij je kantoor of werkplaats nét wat meer opfleuren en wordt je elke keer vrolijk als je naar het canvas kijkt!

Canvas bedrukken

Geef het leukste cadeau ooit!

Natuurlijk hoef je niet per se een canvas met foto voor jezelf/je eigen huis te nemen. Zo is een canvas met een eigen gekozen foto het meest originele en persoonlijke cadeau ooit! Heb je bijvoorbeeld een mooie herinnering met een bepaald persoon en heb je hier een foto van? Laat deze foto dan bedrukken op het canvas, zodat andere mensen mee kunnen genieten van deze herinnering!

Een perfect cadeau voor bijvoorbeeld een verjaardag, bruiloft of bijvoorbeeld moeder- of Vaderdag! Het hoeft natuurlijk niet per se een ‘foto met mensen’ te zijn, het kan ook een foto zijn waarop een unieke boodschap of een mooie uitspraak staat.

Canvas met foto

Kortom: een canvas met eigen foto: het beste decorstuk voor in jouw huis! Het maakt je interieur persoonlijker, levendiger en gezelliger, door de unieke canvas met eigen foto. De huiselijke sfeer wordt gelijk gecreëerd! Natuurlijk kan je een canvas met eigen foto ook als cadeau doen aan iemand. Doordat je een eigen foto hebt gekozen, wordt het cadeau een stuk specialer, persoonlijker en origineler…de beste manier om mooie herinneringen te bewaren!

Leestip -> Alvast enkele kerstcadeau ideetjes voor mannen!
Leestip -> Een accessoire of een stoer mannenuitje als Vaderdag cadeau?

Related posts
More #MNLK

Leuke interieur ideeën voor de woon- en slaapkamer

2 Mins read
Het updaten van ons interieur werkt niet alleen inspirerend, maar ook rustgevend. Vernieuwingen in de omgeving stimuleren de hersenen en inspireren je…