More #MNLK

Maak kennis met de boeken van Bear Grylls

2 Mins read

De wereldberoemde ‘extreme avonturier’ Bear Grylls had tot nu toe zijn levensverhaal niet verteld – nu wel. Goed verteld, knap, snel aldus vele recensies. ‘Ik kon dit boek gewoon niet wegleggen! Het kwam om 10 uur aan en ik maakte het die avond af! Als je een Bear Grylls-fan bent en zou willen weten hoe hij de man is geworden die hij nu is, of als je gewoon een groot succesverhaal op prijs stelt van iemand die heel hard heeft gewerkt om geweldige dingen te bereiken, dan raden we je ten zeerste dit boek aan.

Enkele populaire boeken van Bear Grylls

Mud, Sweat and Tears

Dit is de grote, het volledige verhaal. Heb je je ooit afgevraagd wat de vlezige Beer als jongen deed in de gemene straten van het Isle of Wight? Zoek niet verder. Blijkt dat hij behoorlijk wat tijd heeft besteed aan het oppikken van klim- en zeiltips van meneer Grylls Sr – toen hij natuurlijk niet hard aan het werk was om zijn martial arts-karbonades te perfectioneren.

Het duurde niet lang voordat hij naar Japan vertrok voor een opleiding tot grootmeester in Karate, waarna het terug was naar het VK om uit te proberen voor de 21 SAS.

Jouw leven – train ervoor

Geweldig boek als je serieus fit wilt worden en niet alleen je lichaam mooi vindt! Dit zal de spieren versterken en opbouwen. Duidelijke instructies voor elke oefening en tal van routines om je geïnteresseerd te houden. Geweldige foto’s om ook een visueel hulpmiddel te bieden. Al met al een goed oefenboek.

Gold of the Gods

Een ander speciaal voor jongere lezers, Gold of the Gods is de eerste in Bear’s bestverkochte Mission Survivor-serie avonturenromans. Met in de hoofdrol de vertrouwd geparafeerde Beck Granger volgt de plot de overlevingsdeskundige van de tiener terwijl hij zich een weg baant uit de jungle zonder voedsel, geen kompas en geen mogelijkheid om gered te worden.

De beginnende avonturiers zullen dol zijn op dit boek vanwege de snelle actie en realistische beschrijvingen van werkelijke overlevingstechnieken.

De serie bestaat tot nu toe uit acht boeken in totaal, dus als je jonge welpen eenmaal klaar zijn met deze, is er nog veel meer om een ​​beetje avontuurlijke geest te inspireren en ze van de gameconsole weg te houden.

A Survival Guide For Life

Bear bewijst zijn veelzijdigheid nog maar eens met deze pittige zelfhulpgids waarin hij een deel van de wijsheid die hij in de loop der jaren heeft opgedaan, samenvat in 75 hapklare hoofdstukken. Je zult inspirerende verhalen vinden om al die tegenslagen netjes in perspectief te plaatsen, plus de kijk van de grote man op de spirituele kant van het leven.

Check hier enkele video’s van Bear Grylls:

YouTube video

YouTube video

Leestip -> 2 populaire boeken voor mannenDrie boeken die jij als man leuk gaat vinden

Related posts
More #MNLK

Echte boeken of e-books?

2 Mins read
Er is niets fijner dan het lezen van een goed boek. Je kunt lekker verdwijnen in een andere wereld en je hechten…
More #MNLK

2 populaire boeken voor mannen

1 Mins read
Boeken lezen is een bezigheid die al jarenlang bestaat. De ene persoon houdt er erg van en doet niets liever in zijn…
More #MNLK

Drie boeken die jij als man leuk gaat vinden

1 Mins read
Lezen is iets wat door lang niet alle mensen als een prettige tijdsbesteding wordt gezien. Over het algemeen zijn mannen ook nog…