The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLK

Maak kennis met de duurste private jet ter wereld!

1 Mins read

Soms denk je, teveel geld hebben, dat is pas een probleem. Vermogende mensen die van gekheid niet meer weten wat zij met hun geld moeten doen, en dan maar helemaal doorslaan. Niet één Italiaanse bolide kopen, maar een hele reeks, terwijl je maar in één auto tegelijk kan rijden. Al die auto’s komen op hetzelfde neer, de sportwagens staan zo laag boven de weg dat die vastlopen op een verkeersdrempel. Kortom, een berg duiten zijn uitgegeven aan onbruikbaar speelgoed.

Huizen, boten, auto’s, vliegtuigen…de duurste privéjet

We moeten toegeven, het wordt tijd dat een vliegtuig comfortabeler gaat zitten dan de chartervliegtuigen van nu. Een volwassen man is toch al gauw 190 cm lang, deze moet zichzelf dubbelvouwen in een stoeltje wat voor een kabouter ontworpen is. Na een vlucht van enkele uurtjes van de Spaanse Costa naar Nederland heeft hij fysiotherapie nodig om weer normaal te functioneren.

Maar om dan door te slaan, een Airbus A340-300 zo in te laten richten dat je meters beenruimte hebt, is ook overdreven. Maar ja, wat moet je dan?

Afgerond prijsje

Zoals de cockpit is, zo is het hele interieur of nog extremer. Wil je tijdens een lange vlucht een speelfilm bekijken, maar dit niet op een schermpje van pakweg tien inch bekijken? Daarom heeft de airbus een luxe bioscoop aan boord met uiterst riante banken en zetels. Het duurste vliegtuig heeft zeer zeker concurrenten, andere privéjets met luxe badkamers en slaapvertrekken overtreffen dan weer de A340-300.

Check ook eens deze video:

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Dit zijn de duurste kettingen van rappers wereldwijd