The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de iPad pro 2020

2 Mins read

Apple bracht in maart 2020 zijn meest geavanceerde iPad Pro uit. De iPad Pro 2020 is de nieuwste iPad in de Pro-lijn van Apple, aangevuld met de standaard iPad, iPad Mini en iPad Air. De eerste iPad Pro, die in 2015 werd aangekondigd, had een 12,9-inch scherm. In 2016 werd een 9,7-inch versie onthuld, gevolgd door de tweede generatie iPad Pro-lijn (12,9 inch en 10,5 inch) in 2017. De laatste iPad Pro werd geïntroduceerd in 2018.

Apple bracht op 18 maart 2020 zijn nieuwe iPad Pro uit naast een nieuwe MacBook Air. Om beter te kunnen concurreren met alternatieven zoals de Microsoft Surface Pro en Google Pixelbook Go, heeft Apple de iPad Pro geüpdatet met nieuwe hardware- en softwarefuncties die zijn aantrekkingskracht bij het professionele publiek zouden kunnen vergroten.

Net als de iPad in 2018, is de iPad Pro 2020 verkrijgbaar in de maten 11 en 12,9 inch. De upgrades van de iPad Pro 2020 omvatten een nieuw Magic Keyboard-accessoire (apart verkrijgbaar en te koop sinds mei 2020) met een verlicht toetsenbord en trackpad, nieuwe microfoons van studiokwaliteit, brede en ultrabrede camera’s en een LiDAR-scanner met dieptewaarneming dat helpt bij de augmented reality (AR) in ARKit-apps.

Hoe verhoudt de iPad Pro 2020 zich tot de vorige iPad Pro?

De nieuwe iPad Pro lijkt erg op de 2018 iPad Pro. Het verschil in gewicht, ontwerp en vorm is bijna te verwaarlozen, met als enige duidelijke verandering de camera. De camera, die dezelfde 12 MP groothoeklens en een nieuwe 10 MP ultragroothoeklens heeft, lijkt meer op de camera op de iPhone 11 Pro en iPhone 11 Pro Max. Met de iPad Pro 2020-release bevat de camera een LiDAR-scanner voor betere augmented reality (AR) -mogelijkheden. Video kan nu worden vastgelegd met 24 frames per seconde in 4K, en de 2020 iPad Pro ondersteunt 802.11ax Wi-Fi 6, terwijl de 2018 iPad Pro alleen draadloos 802.11ac toestaat.

Een ander verschil is de verandering van de A12X Bionic-processor naar de nieuwe A12Z Bionic-processor, die een acht-core GPU ondersteunt voor snellere verwerkingskracht.

iPad pro 2020 case

Bij een nieuwe iPad wordt altijd een kwalitatief hoogwaardige en veilige case aanbevolen. Welke iPad Pro 2020 case zou je moeten hebben? Een slim alternatief? Een mooi hoesje dat jouw persoonlijkheid zou weerspiegelen? Een bloem design? Een stevige case voor de actieve gebruikers? Voor welke activiteit en omgeving je hem ook nodig hebt, cases zijn er gelukkig in alle mogelijke soorten en maten. De keuze is niets minder dan immens groot te noemen. Handig als je case je gaat vervelen, haal je gewoon een totaal andere look voor je iPad Pro. Hoe dan ook, hij is altijd beschermd met een goede case. En daar gaat het om natuurlijk.

Leestip -> De nieuwste Apple telefoon (SE)Tal van mogelijkheden met de nieuwste Apple Watch (5)

Related posts
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Met deze drie apps ben je zo van je smartphoneverslaving af!

1 Mins read
Iedereen is er maar druk mee, altijd op dat schermpje. Daar kan nu een einde aan komen! Met deze handige apps ben…
Business & Luxury #MNLK

Deze drie kleine investeringen gaan je op lange termijn veel geld opleveren

1 Mins read
Een case of hoesje om je smartphone Er is geen smartphone-bezitter op Aarde die niet eens zijn telefoon heeft laten vallen. Wie…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Steve Jobs sprak wijs over de dood: "The Best Invention of Life"

1 Mins read
Apple-oprichter Steve Jobs was zonder twijfel één van de meest invloedrijke en inspirerende zakenmannen van deze eeuw. Naast een goed oog voor…