Your daily dose of inspiration and motivation

Soul #MNLK

Mannen opgelet: dit zijn enkele afknappers voor vrouwen!

2 Minuten leestijd

Zit je in een relatie? Of ben je aan het afspreken, maar voel je de vonken al snel overslaan naar een heftig vuurtje? Dan is het goed om alert te zijn op enkele valkuilen, want er zijn een hoop dingen waar vrouwen enorm op kunnen afknappen. Volg daarom deze tips op, zodat je vriendin niet alsnog bij je wegrent!

In een relatie probeer je altijd om een goede indruk achter te laten, maar tegelijkertijd weet iedereen ook dat niemand perfect is. Toch is je best blijven doen voor elkaar erg belangrijk! Wees je dus bewust van een aantal afknappers, zodat je de kans van slagen in een relatie zo groot mogelijk houdt. Hieronder vertellen we je wat de vijf meest voorkomende valkuilen zijn en waar je dus op moet letten als je wilt dat de relatie een kans van slagen kan hebben.

Dit kunnen enkele afknappers zijn voor vrouwen

Valkuil 1: haar niet serieus nemen

Gelijkwaardigheid binnen een relatie is erg belangrijk als je wilt dat je relatie op de lange termijn ook leuk blijft voor beiden. Als jij je vriendin echter nooit serieus neemt, dan duurt het niet lang voordat ze het uit gaat maken! Luister daarom altijd naar je vriendin en neem af en toe ook dingen van haar aan. Ook belangrijk: bespot haar niet als ze af en toe iets doms zegt. Grapjes om elkaar te plagen zijn natuurlijk niet verboden, maar een vrouw moet zich wel gelijkwaardig voelen naast jou.

Valkuil 2: negatieve praatjes over je ex

Als je verliefd bent, dan wil je ervoor zorgen dat je nieuwe geliefde zich niet druk hoeft te maken om je exen. Veel mannen neigen er dan naar om negatief over hun exen te praten. Doe dit echter niet, want dit werkt juist averechts! Vrouwen geloven het heus niet als jij zegt dat al jouw exen gek zijn. Sterker nog, je nieuwe vriendin gaat juist eerder denken dat jij degene bent die gek is!

Valkuil 3: te snel “ervoor willen gaan”

Het mannelijke hormoon testosteron zorgt ervoor dat wij vaker de behoefte aan “lichamelijk contact” hebben. Dit is zeker het geval wanneer we al even droogstaan! Bij vrouwen kan dit anders zijn. Zij kunnen het namelijk niet bepaald leuk vinden als je na twintig minuten al zegt geen zin meer te hebben in kletsen. De eerste tip is daarom om toch geduld te hebben en tijdens een afspraak.

Valkuil 4: gedrag

Een vrouw let er vaak op hoe jij andere mensen behandelt, want dit is een belangrijke maatstaf voor de vraag of jij wel goed boyfriend material bent. Laat dus zien dat je iedereen met respect benadert en niemand op diens uiterlijk beoordeelt. Veel vrouwen willen gewoon een man die ze probleemloos aan hun ouders en vriendinnen kunnen voorstellen. Gedraag jij je vervolgens als een * door (onder andere) neer te kijken op mensen, dan zijn de meeste vrouwen snel klaar met jou!

Valkuil 5: ongeïnteresseerd zijn

Het is belangrijk om naar jouw vriendin te luisteren. Schenk dus veel aandacht aan haar leven en wees geïnteresseerd in wat ze allemaal meemaakt, denkt en doet. Lees bijvoorbeeld samen jullie horoscoop, om het daarna met elkaar te bespreken. Dit is voor jou misschien maar zweverig gedoe, maar veel vrouwen zijn juist wel geïnteresseerd in astrologie. Onthoud ook de dingen die ze aan je vertelt, want veel vrouwen hebben een grafhekel aan een vergeetachtige vriend!

Op de lange termijn is betrokkenheid een belangrijke eigenschap die veel vrouwen zoeken in een goede partner. Geef haar het gevoel dat ze veel meer is dan slechts een scharrel en laat zien dat zij de allerbelangrijkste vrouw in je leven is!

Feedback -> Mail de redactie: info@mnlk.nl