The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

MANSORY (2020) Bentley Continental GTC FIRST EDITION

2 Mins read

Wie denkt aan zakelijk rijden in luxe denkt al snel aan Bentley. Met de Continental GT doet Bentley zoals we van ze gewend zijn niets anders. Een auto bom vol luxe en andere extra’s. Door zijn W12 is er aan vermogen geen gebrek. De motor creert 600 pk en 750 Nm, waarmee optrekken kinderspel is. Het duurt niet lang voordat je op de 100 kilometer per uur zit. Om precies te zijn tik je deze al aan na 4,8 seconden. Eenmaal los zal hij je tot ongeveer 320 kilometer per uur brengen. Als het je dagelijkse auto is zal je er niet snel voor kiezen, maar Bentley heeft ook een cabrioletuitvoering van deze wagen beschikbaar. Als je het je toch kan veroorloven is de Bentley Continental GTC wel een heerlijke uitvoering. Met het dak open in alle luxe rond cruisen. Beter wordt het bijna niet. Of toch wel?! Maak dan nu kennis met de MANSORY Bentley Continental GTC FIRST EDITION.

MANSORY Bentley Continental GTC FIRST EDITION

Vrijwel alles heeft Mansory aan de Bentley Continental GTC FIRST EDITION aangeraakt bij deze uitvoering. Sommige details zijn subtiel veranderd, daar waar andere delen volledig zijn aangepast. Het gevoel en de uitstraling van Bentley zijn hierbij niet verloren gegaan. Volledig in het zwart uitgerust geeft het de auto een stoer maar tegelijk luxe aanblik. Zeker in combinatie met het glimmende chroom van de auto geeft dit een mooi contrast.

Alle luxe in de auto is ook behouden, zoals de gordelhouder die uit de stoel komt geschoven als je in de auto gaat zitten en de tellers die je in je vooruit kunt bewonderen. Als je in de auto stap dan dompel je jezelf onder in luxe. Hierbij heeft Mansory goed rekening gehouden tussen het luxe gevoel zonder hierbij het design te vergeten. Over elk detail in nagedacht en dat is duidelijk terug te zien. Van de armsteun tot aan de speakers in de deur. Niks is overgeslagen.

Hard gaan met klasse

Als je dacht dat dit alles was. Uiteraard kan Mansory niet een auto verbeteren zonder aan de motor te hebben gezeten. De motor is opgevoerd waardoor er 35 pk meer uit gehaald is. Dit is niet zonder resultaat in de specificatie van de auto. Zo ben je met 3,8 seconden een seconde eerder bij de 100 kilometer per uur. Een verbluffende verbetering qua prestatie. Ook de topsnelheid hebben ze iets hoger kunnen maken. Mocht je een lang recht stuk hebben waar je hem helemaal kan opentrekken. Bereid je dan maar stevig voor om tot een snelheid te komen van 333 kilometer per uur.

Check ook: Mercedes G 63 AMG from Mansory in Desert Sand GlossMansory Rolls-Royce Cullinan; krachtige excentrieke SUV met nieuwprijs vanaf €412.730,-