Cars & Tech #MNLK

Maak kennis met de Mansory Lamborghini Urus VENATUS!

2 Mins read

Sportief rijden terwijl je in een SUV zit? Nu Lamborghini zich ook op deze markt heeft gemeld met de Urus is het mogelijk. Goedkoop is het echter niet, met zijn prijskaartje van rond de drie ton moet je diep in de buidel tasten. Hiervoor krijg je dan wel een V8 die je 650 Pk bezorgd. Optrekken gaat ongekend snel voor de SUV klasse. Binnen 3,6 seconden zit je op 100 kilometer per uur en hij gaat door tot de 305 kilometer per uur. Lees in deze blog informatie over de de Mansory Lamborghini Urus VENATUS.

YouTube video

De de Mansory Lamborghini Urus VENATUS is echt waanzinnig!

Mansory vond dit echter niet gek genoeg. En één ding is zeker als Mansory hun licht over een auto laten schijnen zal hij niet minder extreem worden. De Mansory Lamborghini Urus VENATUS houdt deze trend dan ook in ere. Nadat ze eerder al meteen Urus in een wide body variant zijn gekomen, hebben ze nu de gehele auto op de schop genomen. De auto heeft zwart met blauwe kleur gekregen en is voorzien van gifgroene details zoals op de remklauwen. (Zie onderaan het artikel de blauwe variant)

Zie ook deze video (andere kleur e.a.):

YouTube video

De auto zelf is ook veranderd, zo is hij voorzien van veel luchthappers die overal op de auto zijn terug te vinden. En wat te denken van de velgen die er onder zijn gezet. Met zijn 20 inch zwarte velgen kan deze auto niet onopgemerkt voorbij rijden. Als je denkt dat de buitenkant flink is aangepakt moet je wachten tot je in de auto stapt. Het interieur is van zoveel blauw voorzien dat zelfs de smurfen hier gek van op zouden kijken. Van de stoel, het stuur tot het dashboard. Alles is blauw gemaakt met hier en daar een zwarte toevoeging.

Uiteraard kan in het interieur ook het gifgroene accent wat buiten de auto ook is toegepast niet achterblijven. Als dat nog niet gek genoeg is waan je je in een sterrenhemel als je naar boven kijkt in de auto. De randen van het dak zijn allemaal voorzien van kleine led lichtjes die de boel voorzien van licht.

YouTube video

Vermogen genoeg

Om de het interieur en exterieur kracht bij te zetten kunnen de prestaties niet achterblijven. Waar de Urus al geen langzame auto was heeft Mansory het nog iets heftiger gemaakt. De vier liter acht cilinder is iets opgepompt en zorgt voor een duizelingwekkende 810 pk die met een koppel van 1000 Nm. Dit zorgt ervoor dat de Urus binnen 3,3 seconden op de 100 zit en door kan gaan tot 320 kilometer per uur. In zijn klasse tussen de SUV’s zal de Urus Ventanus er dan ook altijd tegen zijn concurrenten ver boven uit springen.

Check ook: Dit is de nieuwe Lamborghini Sián Roadster
Leestip -> Dit is de duurste Lamborghini ter wereld

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Deze Mansory Lamborghini Urus Venatus - wat een machine!

2 Mins read
Bij het horen van het automerk Lamborghini denken veel autoliefhebbers in eerste instantie aan een sportwagen. Een auto die niet hoger is…