The Online Lifestyle Magazine 

Soul #MNLK

Mario Salcedo leeft al 20 jaar op een cruiseschip en claimt ‘The Happiest Guy in the World’ te zijn

1 Mins read

Zo’n 20 jaar geleden stapte Mario Salcedo op een cruiseschip om er vervolgens nooit meer vanaf te komen. Hij heeft inmiddels al meer dan 7300 nachten op zee gespendeerd en zegt de meest gelukkige man ter wereld te zijn. Mario heeft alles opgegeven om zijn dagen te spenderen tussen de toeristen op de Enchantment of the Seas. Waanzin of juist briljant?

Al meteen somt hij de pluspunten op; je hoeft nooit meer de (af)was te doen, het eten staat altijd voor je klaar, elke avond is er vermaak, je vaart naar de mooiste locaties in de Cariben en je doet niet meer mee aan de rompslomp van de mensen van het vasteland.

Hoogstpersoonlijk ben ik ook graag alleen, maar meestal niet langer dan een paar uur. Het helpt enorm met je werkzaamheden als je zelfstandig kunt knallen zonder afleiding, maar na een lange dag is het toch wel prettig om even te kletsen met een aangenaam gezicht. Mario heeft daar echter geen problemen mee en geniet graag van het alleen zijn.

I don’t like being a part of a group dynamic. I am just now very happily living… I am the Happiest Guy in the World! Being Alone.

De New York Times deed verslag over deze eigenaardige zonderling met deze fraaie geschoten video. Hij deelt graag zijn verworven inzichten en wijsheden die hij door de jaren heeft opgedaan.
► Bekijk het videoverslag hier op de New York Times site

Wat je er ook van mag vinden, het is sowieso een fascinerende keuze van deze man geweest om je verdere leven te slijten op een cruiseschip!

Adopting the cruiseship-life is basicly escaping from reality.

Related posts
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

The New York Times schrijft niksen voor: 'The Case for Doing Nothing'

4 Mins read
Ontspannen, relaxen, chillen, niets doen, bijkomen, rusten en niksen. Het zijn allemaal bekende Nederlandse woorden voor iets anders doen dan druk zijn….