The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Matt D’Avella besloot 30 dagen te stoppen met koffie drinken

1 Mins read

Als iemand niet vies is van een experimentje op gebied van persoonlijke ontwikkeling, dan is het Matt D’Avella wel. Hij heeft besloten om maar liefst 30 dagen lang te stoppen met cafeïne!

Zou jij volledig kunnen stoppen? En zou je dat überhaupt wel willen?

Koffie 4 life?

Als ik het ergens mee eens ben, dan is het wel met de tekst in de bovenstaande afbeelding. Ik start – al sinds ik 6 ben, jep dat lees je goed – de ochtend met een kopje koffie. Al meer dan 25 jaar drink ik elke dag koffie en heb zover ik weet nooit een dag overgeslagen. Het is zo’n heerlijk momentje in je dag. Even een kopje koffie na het eten, even nadenken over wat je allemaal aan het doen bent. Vooral op een zonnig terrasje is een kopje koffie na een paar uur werken fantastisch.

Maar stoppen? Volledig stoppen? Mij niet gezien. Ik vind het allemaal maar overdreven. Het is niet alsof je door 6 kopjes koffie per dag door het kantoor rent als een bloeddorstige schuimbekkende maniak. Het helpt simpelweg met meer focus en het zorgt ervoor dat ik niet moe wordt. Een ideaal drankje met veel pluspunten, als je het mij vraagt!

Matt ging er toch voor. 30 dagen lang géén cafeïne. Succes Matt!

Related posts
Drinks & Food #MNLK

Wat je koffiekeuze zegt over jezelf

2 Mins read
Kies jij voor een dubbele espresso, een flat white, een cappuccino of toch gewoon filterkoffie? Dan wil dit wel iets over jou…
Drinks & Food #MNLK

De voordelen van koffiecups

2 Mins read
Misschien sta je er nooit echt bij stil, maar de manier waarop je je koffie bewaart heeft veel invloed op hoe je…
Business & Luxury #MNLKDrinks & Food #MNLK

Duurste espressomachine ter wereld is....

1 Mins read
De zoektocht naar het perfecte kopje koffie is er één die al menig barista slapeloze nachten heeft bezorgt. Als energieshot in de…