The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Matt D’Avella onderzoekt en ontdekt: Flow is het geheim voor Superhuman Performance

1 Mins read

Je kent ongetwijfeld de sensatie van ‘helemaal in het moment zitten’. Je bent even helemaal full-focus met iets bezig, je vergeet de tijd en alles gaat zowaar vloeiend. Dit heeft een naam en het heet flow!

De 52-jarige Steven Kotler, auteur, ondernemer en neuro-specialist, heeft de materie van flow uitgebreid onderzocht. Youtuber Matt D’Avella ging met hem in gesprek en dat resulteerde in een video vol met gouden nuggets. Flow is een prachtig iets en we zouden er alles aan moeten doen om het vaker te mogen ervaren!

Met flow schrijf je die bestseller, headshot je jouw kameraad in die multiplayergame en trap je die onmogelijke bal in het goal in de laatste minuut van de wedstrijd!

Lees ook: 12 Habits That Changed My Life: ook Matt D’Avella blikt terug op een succesvol 2019
Related posts
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Door tijdelijk geheel te stoppen met social media, kun je jouw gedrag met je smartphone voorgoed veranderen

1 Mins read
De smartphone is een dopamine-machine die afhankelijk is van zijn slaven. Je wil constant een lekker shotje en de telefoon geeft je…
Sport & Lifestyle #MNLK

The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

1 Mins read
Vele jaren was ik geobsedeerd met gelukkig zijn. The Persuit of Happiness was mijn grote focus, maar wat had ik het mis….