Sport & Lifestyle #MNLK

Met de Smart Rope Rookie heb jij de beste workout ever!

2 Mins read

We weten het allemaal: sporten is gezond! Toch doen we het niet allemaal. Velen hebben geen zin om wéér weg van huis te moeten om vervolgens te gaan sporten. De Smart Rope Rookie biedt de oplossing! Met dit springtouw kan jij thuis sporten. In dit artikel deel ik met jou de algemene informatie over de Smart Rope Rookie uit én wat de mogelijkheden van dit springtouw zijn!

Wat is de ‘Smart Rope Rookie’?

De Smart Rope Rookie is een springtouw dat jouw bewegingen kan meten. In de handvaten van het springtouw zitten bewegingssensoren die jouw bewegingen (het aantal sprongen) bij kan houden. Deze gegevens worden weergeven in de digitale app. In de app heb je verschillende mogelijkheden: zo kan je niet alleen het aantal gemaakte sprongen zien, ook kan je je workout tijd zien.

Het springtouw zelf is 3 meter. Dit touw kun je gemakkelijk aan de handvaten vastmaken. Bovendien is dit touw verstelbaar (in de handleiding die erbij wordt geleverd staat uitgelegd hoe jij dit moet doen). De Rookie wordt geleverd met een opbergzak, zodat jij het springtouw netjes kan bewaren! De Rookie wordt in de coolste kleuren geleverd: koraalkleur, blauw, roze of zwart. De Rookie is €49,95 en kan besteld worden via de website.

Smartrope

Hoe werkt de Smart Rope Rookie?

Allereerst is het dus belangrijk om de app te downloaden. Je kan de app vinden in de App Store of de Google Play store. De app heet ‘Smartrope’. Hierna moet je de Rookie inschakelen, hierbij hoor je een klein geluid. Na het in schakelen van de Rookie, kan jij de Rookie verbinden met de app. Na gebruik moet jij de Rookie weer uitschakelen, hierbij hoor je ook een klein geluid. Indien je jouw Rookie niet hebt verbonden met de app schakelt hij zichzelf na een tijdje uit.

Smartrope blauw

Wat meet de Smart Rope Rookie allemaal?

Zoals hierboven genoemd kan de Rookie jouw aantal sprongen meten en je workout tijd. Deze gegevens worden weergegeven in de app. De app kan de gegevens tot 1.000 sets opslaan! Met deze Rookie kun jij dus gewoon thuis sporten. Doordat de sensoren in de handvaten jouw bewegingen meten, krijg jij inzicht in hoeveel je beweegt. Je kan bijvoorbeeld voor jezelf afspreken dat je elke dag 100 sprongen maakt.

Smartrope roze

Kortom: De Smart Rope Rookie zorgt voor een ideale workout! Touwtje springen is super gezond voor je lichaam: het verbeterd je conditie, versterkt je spieren en bevordert je stabiliteit. Met de Smart Rope Rookie kun jij gemakkelijk je bewegingen en workout tijd bijhouden in de app, waardoor touwtje spingen nog leuker wordt! Je namelijk hiermee ook je vooruitgang meten. Bovendien hoef niet meer naar de sportschool te gaan: het kan gewoon thuis of in de achtertuin. Natuurlijk kan de Rookie ook gemakkelijk meenemen naar de sportschool, de keuze is aan jou!

Feedback: info@mnlk.nl

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

De beste cardio oefeningen voor thuis

1 Mins read
Iemand die in de buitenlucht aan zijn of haar conditie wilt werken heeft mogelijkheden te over. Noem maar op: wandelen, hardlopen, fietsen,…