The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLK

Met deze drie apps ben je zo van je smartphoneverslaving af!

1 Mins read

Iedereen is er maar druk mee, altijd op dat schermpje. Daar kan nu een einde aan komen! Met deze handige apps ben je zo van je smartphoneverslaving af!

We kunnen uiteraard niet meer zonder onze smartphone, dat moge duidelijk zijn. Met dit feit in het achterhoofd kunnen twee in ieder geval twee dingen doen: zorgen dat we het minder obsessief doen dankzij de onderstaande apps én dan ook in stijl. Met dat laatste bedoel ik vooral dat je een stoer en functioneel hoesje moet hebben, zoals dit Samsung A70 hoesje van Casimoda.

Moment

In het leven stel je vaak bepaalde doelen. Dat doe je ook bij deze app. Moment laat je ervoor zorgen dat je een keer die telefoon weglegt en tijd besteed aan de momenten die er toe doen, tijd voor vrienden en familie bijvoorbeeld. Door een aantal simpel te volgen strategieën zou je zo al een uur per dag voor jezelf terugwinnen. Leg weg die smartphone en ga bijvoorbeeld een stuk hardlopen!

Moment is te downloaden voor iOS en Android

Flipd

Die apps die ervoor zorgen dat je wat meer die telefoon weg legt zijn handig, maar Flipd gaat een stapje verder. Flipd kan ervoor zorgen dat apps volledig geblokkeerd worden en dan is er geen weg meer terug! De app zal alleen andere apps blokkeren zodra je bepaalde limieten hebt overschreden, dus kijk iets meer uit met deze app!

Flipd is te downloaden voor iOS en Android

Offtime

De app Offtime is met name gericht op de statistieken. In deze app kun je alles wat je doet op je telefoon bijhouden. Als je op zoek bent naar een bepaald evenwicht tussen het gebruiken van je smartphone en het niet gebruiken van je smartphone, dan kan deze app wel eens goed bij jou passen. Wanneer je te lang bezig bent met een bepaalde app, krijg je een melding en is het dus tijd voor andere activiteiten!

Offtime is te downloaden voor iOS en Android

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Nieuwe iPhone kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

3 Mins read
De voorbije jaren is Apple uitgegroeid tot een van de populairste technologiereuzen ter wereld. Hun Macbooks, iMacs, iPads, iPods en iPhone telefoons…
Cars & Tech #MNLK

Goedkope iPhone kopen? Zo pak je het aan

2 Mins read
Heb jij een nieuwe telefoon nodig en wil je graag beschikken over een iPhone? Als je denkt aan de smartphones van Apple,…
Cars & Tech #MNLK

Wat we kunnen zeggen over de iPhone 13

2 Mins read
De iPhone 12-serie is eigenlijk zo oud nog niet! Echter zijn er al een hoop geruchten over. De iPhone 12 introduceerde een…