The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

Met deze mannenkapsels scoor je die trendy look!

1 Mins read

Het zijn niet enkel de dames die graag een verzorgde coupe en mooi geknipte lokken hebben. Ook mannen die een beetje met hun uiterlijk begaan zijn kunnen een kappersbeurt op tijd en stond zeker waarderen. Maar voor welk kapsel kies je dan? Binnenkort een afspraak bij de kapper op de agenda? Wij verklappen alvast de meest trendy kapsels van dit moment.

De Man Bun is één van de herenkapsels met een trendy look

Jazeker, de man bun behoort nog steeds tot één van de meest trendy kapsels van het moment. Terwijl de een er helemaal gek van is, vindt de ander het maar niks. De man bun: “you hate it, or you love it”. Toegegeven, in combinatie met de juiste look zullen heel wat dames smelten voor een perfect gestylde man met bijhorende man bun. Misschien moet je toch maar even overwegen om je lokken voortaan te laten groeien.

Man Bun kapsel

Fade Haircuts

Een trend die nog steeds in opmars is, is de zogenaamde ‘fade haircut‘. Wanneer de techniek goed wordt uitgevoerd creër je een subtiele overgang van geschoren naar ongeschoren. Zo wordt als het ware een soort gradïent gecreëerd. Let wel: voor dit soort kapsel zoek je best een bedreven kapper uit. Hoe beter de snit, hoe mooier en subtieler de overgang.

Fade haircut

Opgeschoren

In tegenstelling tot de fade cut zorg je bij een opgeschoren snit voor een gedurfde, contrasterende look. Zorg er wel voor dat bij een opgeschoren kapsel ook de bles een mooie coupe krijgt. Een strakke vetkuif of een warrige ‘out of bed’-look doen het bij deze trend zeker goed.

Combineren met een trendy baard

Wil je helemaal trendy de deur uit, dan laat je voortaan die baard ook lekker groeien. Een perfect uitgevoerde ‘fade cut’ in combinatie met een mooi verzorgde baard is dan ook een combo die ongetwijfeld succes zal hebben.

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Waanzinnige mannenkapsels, stoer, cool en nog steeds een bun!

1 Mins read
De trend voor dit jaar is opgeschoren haar al dan niet in combinatie met baard voor een niet te kloppen stoere en…