The Online Lifestyle Magazine For Him

Sport & Lifestyle #MNLK

Met deze simpele oefeningen corrigeer jij jouw ‘smartphone-nek’

1 Mins read
Volgens diverse fysiotherapeuten in mijn vriendenkring komen er steeds meer tieners en kinderen binnen met kwalijke nekklachten. Door de opmars van de zéér verslavende smartphones en tablets, zijn de bijbehorende nekklachten eerder regel dan uitzondering!

Nu denk je vast; ‘de jeugd van tegenwoordig is verslaafd, ze moeten dat ding eens wegleggen!‘, maar het geldt net zo voor volwassenen die steeds vaker bij de fysio komen voor deze typerende nekklachten. Deze klachten worden omschreven als ‘textneck’ of ‘smartphone-nek’. Je kan er tevens flink hoofdpijn, zeurende rugklachten en er zelfs een bochel van krijgen!

Lees ook:  Met de simpele tips van AthleanX fix jij je klachten met je onderrug


Nu nagenoeg iedereen deze klachten ervaart, is het tijd om er iets aan te doen.  Youtuber Jeremy Ethier heeft enkele slimme oefeningen uitgezocht die je nekpijn kunnen verhelpen.


Wees wel op tijd, straks eindig je zonder nek zoals deze smartphonejunkie! 😉

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Tips om goed te presteren tijdens je bodybuilding training

2 Mins read
Veel mensen die aan bodybuilding training doen zijn op zoek naar de toename van spierhypertrofie. Het kan echter een tijdje duren om…
Drinks & Food #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Welke voeding heb je nodig om spiermassa op te bouwen?

2 Mins read
Wil je gespierder worden en dus meer spiermassa opbouwen? Dan is krachttraining onmisbaar. De meest populaire vormen van krachttraining zijn gewichtheffen, bodybuilding…
Cars & Tech #MNLK

De nieuwste Apple telefoon (SE)

1 Mins read
De nieuwe iPhone SE ziet eruit alsof hij alles in zich heeft om uit te groeien tot een van de beste telefoons….