The Online Lifestyle Magazine 

Gaming #MNLKMore #MNLK

Met een noodvaart de berg af in Descenders

1 Mins read

Heb jij er altijd al van gedroomd om jezelf een keer op een mountainbike van een berg af te storten? Dan is Descenders de game voor jou! In dit spel heb je namelijk de mogelijkheid om een fiets te kiezen, aan de startlijn te gaan staan en na het startsignaal helemaal los te gaan. Je gaat dan van een berg af die door je computer of console iedere race weer helemaal van de grond af aan uniek wordt opgebouwd, het zijn geen levels die iedere keer hetzelfde zijn. Je komt onderweg allerhande obstakels tegen, zoals bomen, ravijnen, grote stenen en modderpoelen. Het word je dan ook niet makkelijk gemaakt om de voet van de berg te bereiken.

Extreme sporten op je fietsje met Descenders

Descenders is een game die oorspronkelijk werd uitgebracht op de Xbox One en PC, maar die nu ook te spelen is op de Switch en de PS4. Gamers met een van deze laatstgenoemde consoles kunnen nu ook zien dat dit een leuk, spectaculair spel is dat herinneringen oproept aan de extreme sports games zoals we die vooral op de PS2 en originele Xbox heel veel zagen. Games als Tony Hawk, SSX, Freekstyle en Agressive Inline riepen hetzelfde sfeertje op.

Het is dan ook een game die fans van deze klassiekers zeker aan zal spreken. Maar ook gamers die deze spellen niet kennen kunnen hun hart ophalen met deze game. Hij is goed gemaakt, door een Nederlandse studio die RageSquid heet, en ziet er daarbij ook realistisch uit. Waarschijnlijk zal de game ook af en toe wel wat frustraties oproepen, als je bij een afdeling per ongeluk tegen een obstakel aanrijdt of in een ravijn belandt.

Zie hier de trailer: 

Speel de game nu met GamePass

Je kan Descenders kopen, maar het is ook mogelijk om de game op Xbox GamePass te spelen. Dit kan dan op je Xbox One, maar ook op je PC of Android telefoon. Savegames kun je eenvoudig uitwisselen op deze systemen, zodat je zonder problemen verder kunt blijven spelen.

Check ook: Hoge snelheden op twee wielen met Ride 4De sickste tricks met Tony Hawk Pro Skater 1+2

Related posts
Gaming #MNLK

Als jij een doorgewinterde gamer bent is de kans groot dat je al hebt gekeken naar de PS5 of Xbox Series X

3 Mins read
Deze nieuwe consoles zijn inmiddels een paar maanden uit, en ze zijn helemaal geweldig voor jullie mannen die van goede graphics en…
Gaming #MNLK

NBA 2K21 - Release - gameplay en meer!

1 Mins read
NBA 2K gaat alle lange tijd mee. Nu we 2021 naderen is het dan ook bijna tijd voor de release van NBA…
Gaming #MNLK

Crosscode is de old school rpg voor je moderne console

1 Mins read
Met de game Crosscode hebben de mensen van Radical Fish Games een old school role playing game gemaakt die een verademing is…