The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

Met Tibor kun jij ontdekken wat voor een type ondernemer je bent

1 Mins read

Entrepeneurs en Want-trepeneurs opgelet! Je kunt ontdekken wat voor een type ondernemer je bent. De mogelijke uitkomsten zijn De Verkoper, Creatief Genie, De Artiest, De Leider, De Manager en De Investeerder. Heb jij vooraf al een idee welke het gaat worden?

De eerste vraag scheidt het kaf van het koren, waarna je vervolgens nog een 9-tal vragen beantwoordt voordat je weet wat voor een archetype jij bent. Na het beantwoorden van de vragen krijg je in je mailbox de conclusie van deze test.

Welk type ben jij? Doe de Ondernemers-Archetype test hier >


Welk archetype ben ik?

Zelf heb ik de test ook gedaan en ik bleek De Artiest te zijn. Dit resultaat zorgde dat heel veel stukken op zijn plaats vielen. Ik ben inderdaad het type ondernemer dat zich liever bezig houdt met zijn product/kunst, suffe taken als belastingen uit handen moet geven en beslist zich niet bezig wil houden met zeurend personeel, verwarrende strategieën, complexe fusies en andere tijdrovende afleidingen. Het bezig houden met mijn kunst (schrijven, bloggen, persoonlijke ontwikkeling en het internet) is wat mij echt boeit.

Het is dus belangrijk dat ik mij niet focus op het worden van een directeur van een groot bedrijf of mezelf waag aan een hectische positie in een stressvolle startup. Interessante conclusie…!


Coaching

Deze ondernemerstest is afkomst van Tibor Olgers. Deze heer is een Life Business Coach die ondernemers ondersteunt  om hun mindset te optimaliseren zodat ze uiteindelijk meer omzet en meer winst behalen. Voor meer informatie kun je Tibor.nl bezoeken.

Leestip -> De prachtige Ferrari Mondial

Related posts
More #MNLK

Heb jij als ondernemer een arbeidsongeschiktheidsverzekering?

2 Mins read
Veel beginnende ondernemers vinden het kiezen van een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) lastig. Soms twijfelen ze zelfs, vanwege de hoge premie, of een AOV…
Business & Luxury #MNLK

Ondernemer? Checklist voor het maken van een webshop

2 Mins read
Hoe start ik een webshop? Je hebt het besluit genomen: je gaat een eigen webshop beginnen. Misschien ben je een enorm plant…
Business & Luxury #MNLK

Robert Kiyosaki van Rich Dad Poor Dad: 'The Truth about Money'

1 Mins read
Als het gaat om rijk/vermogend worden, dan zijn er maar weinig die het spelletje snappen. Robert Kiyosaki snapte het spelletje al in…