Michael Pilarczyk & Cindy Koeman in gesprek over hoe je kunt ontdekken wat je nou écht wil

Het is voor velen de grote onbeantwoorde vraag in het leven: wat wil ik nou eigenlijk? Wat ga ik doen met mijn kostbare tijd? Hoe ontdek ik mijn passie, mijn muze, mijn grote missie?

Een tijd geleden prees ik de podcast van Michael Pilarczyk en zijn vrouw Cindy Koeman al aan op Mannelijk Magazine. Naast hun expertise in persoonlijke ontwikkeling en welwillendheid om anderen te helpen, hebben ze ook nog eens ontzettend fijne stemmen om naar te luisteren. Dit duo verdient alle lof voor de uitingen – zoals het aanprijzen dat mensen hun ideale leven moeten ontwerpen en najagen – die anderen vooruit helpen.

Vandaag op het menu; Hoe ontdek ik wat ik wil?

In deze uitzending worden de onderstaande vragen van kijkers beantwoord;

Hoe kom ik erachter wat ik wil? Hoe kan ik beter focus houden? Hoe maak ik de juiste keuze? Hoe ga je om met negatieve mensen? Hoe kom ik van mijn burnout af? Hoe kan ik meer geld verdienen? Hoe word ik succesvol als ondernemer? Hoe krijg ik meer rust in mijn hoofd?