The Online Lifestyle Magazine For Him

Sport & Lifestyle #MNLK

Mike Thurston toont gezonde versie van je favoriete cheatmeals

1 Mins read

Mike Thurston is een afgetrainde hulk die vooral bekend is als fitness-Youtuber die zichtbaar zijn uren wel in de gym heeft gemaakt. Hij deelt zijn verworven kennis via allerlei toffe informatieve video’s op zijn Youtube-kanaal (630.000+ abonnee’s).

Onlangs liep ik in Dubai en zag ik tot mijn verbazing Mike Thurston langs mij heen lopen. Ik wist eigenlijk niet wat ik moest zeggen, dus staarde ik alleen maar naar zijn jaloersmakende biceps en borstkas. Wat een body heeft die man!

Mocht je zo’n lijf ook ambiëren, of in de buurt komen van, dan is het verstandig om slimmer te gaan eten. Je wilt immers meer dan alleen kip, rijst en broccoli eten. Dit zijn Mike Thurston’s gezonde versie van je favoriete cheatmeals!

4 healthier versions of your favourite cheat meals – turkey burgers, tortilla pizza, sweet potato fries and tasty protein balls.

Lees ook: Je kunt je blijkbaar grandioos vergissen in de aantal calorieën die in je (gezonde) maaltijden zitten

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Tips om goed te presteren tijdens je bodybuilding training

2 Mins read
Veel mensen die aan bodybuilding training doen zijn op zoek naar de toename van spierhypertrofie. Het kan echter een tijdje duren om…
Sport & Lifestyle #MNLK

Hoe ziet het dieet van een bodybuilder eruit?

2 Mins read
Zoals we inmiddels weten is bodybuilden een lifestyle waarbij voeding van groot belang is. Om spiermassa op te bouwen moet je je…
Sport & Lifestyle #MNLK

Je spieren herstellen na een training; hoe doe je dat?

2 Mins read
Op het moment van je training heb je vaak niet in de gaten dat je spieren er een enorme klap van gaan…