The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Minimalist en proefkonijn Matt D’Avella deelt zijn persoonlijke ontwikkeling via interessante video’s op Youtube

1 Mins read

We kregen een toffe linkdump binnen over Matt D’Avella van één van onze lezers (bedankt Max!). Deze toffe gozer voert namelijk allerlei experimenten uit om zichzelf constant te verbeteren. Hij deelt zijn bevindingen op Youtube met zijn zeer interessante video’s!

Matt omschrijft zich als een minimalist, Youtuber en persoonlijk proefkonijn. We zien op het Youtube-kanaal van Matt D’Avella dat hij inmiddels al bijna een miljoen volgers heeft, en logisch ook, zijn video’s zijn erg vermakelijk om te kijken. En leerzaam!

In zijn meest recente video bespreekt hij 12 ‘habits’ die hij wil implementeren voor het nieuwe jaar. Daaronder heb ik nog een drietal video’s toegevoegd die gaan over het stoppen met social media en hoe je minimalisme in je leven toe kan passen. Fascinerend!


12 Habits for Life


I quit social media for 30 days


A Day in the Life of a Minimalist


A Minimalist Approach to Personal Finance

Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Door tijdelijk geheel te stoppen met social media, kun je jouw gedrag met je smartphone voorgoed veranderen

1 Mins read
De smartphone is een dopamine-machine die afhankelijk is van zijn slaven. Je wil constant een lekker shotje en de telefoon geeft je…
Sport & Lifestyle #MNLK

The Happiness Fallacy: geluk najagen is een misvatting!

1 Mins read
Vele jaren was ik geobsedeerd met gelukkig zijn. The Persuit of Happiness was mijn grote focus, maar wat had ik het mis….
Business & Luxury #MNLK

Is een simpele checklist het ultieme 'systeem' voor je productiviteit?

1 Mins read
Wat is nou de ultieme werkwijze om een productief beest te worden dat elke dag maar kwalitatief werk blijft leveren? Welk systeem…