Drinks & Food #MNLK

MKBM: Killerbody Food repen met proteïne

2 Mins read

De term killerbody is inmiddels wel bij vrijwel iedereen bekend. Deze bekende levensstijl die door Faya Lourens in het leven is geroepen heeft de nodige kilo’s doen verbranden. Van trainingsvideo’s, kleding tot aan het boek wat ze geschreven heeft. Er is een hoop merchandise op de markt verkrijgbaar die je de motivatie kan geven om af te vallen. Sinds een tijdje is daar de proteïne reep bij gekomen. Het wat uiteraard slechts een kwestie van tijd voordat deze ook op de markt kwam. Bij een gezonde levensstijl hoort uiteraard ook goede voeding. Hoe goed is deze voedingsreep, is hij lekker en wat kan het je opleveren?

Hoe smaakt Killerbody Food repen met proteïne?

Daar waar de meeste voedingsrepen over het algemeen erg taai en droog zijn is deze variant een welkome uitzondering. Er zijn twee smaken in omloop die allebei erg smaakvol en zoet zijn. Ook is de reep niet zo plakkerig als veel varianten. In tegendeel zelfs, deze reep is knapperig te noemen. De lemon cheesecake bestaat uit witte chocolade met daarin verwerkt de smaak van cheesecake.

De andere reep heet chocolate brownie en bestaat uit caramel met pinda’s. Het is lastig om te bepalen welke de lekkerste is, maar met de smaak van beide repen zit het goed.

Bars

(Bron De website mkbmshop.com)

Waar bestaat hij uit?

Ook al smaakt de reep zoet, dit is niet terug te vinden in de statistieken. Een normale chocolade snoepreep van 45 gram, bevat al snel 30 gram suiker. Dat is echt veel. En alhoewel suiker niet slecht is voor de spieropbouw kan het wel aanzetten tot extra kilo’s. Iets wat je natuurlijk wilt voorkomen als je de spieren zichtbaar wil laten houden. In de voedingsrepen van MKBM zitten over het algemeen enkel zoetstoffen. Door deze samenstelling is het mogelijk om in deze reep tot slecht 1,3 gram suiker te verwerken.

Een normale reep met eiwitten zal ongeveer 20 gram opleveren. In de MKBM repen zit echter slechts 13 gram. Je kan deze repen dus toevoegen aan je dieet als je in je achterhoofd houdt dat je nog wel meer eiwitten nodig hebt. De keuze is er dan om een tweede reep te nemen ofwel de eiwitten te verwerken in andere producten die je eet.

Qua calorieën zit je wel weer aan de goede kant. Slechts 148 Kcal per voedingsreep hoef je aan je schema toe te voegen. Hiermee scoort deze voedingsreep ongeveer gelijk met de al bestaande repen die op de markt verkrijgbaar zijn. Dit is ook vergelijkbaar met één portie eiwit shake die je in poedervorm kan krijgen.

Bars 1

(Bron De website mkbmshop.com)

De prijs, het bewaaradvies en onze mening

De prijs van de Chocolate Brownie en de Lemon Cheesecake is €29,70 voor 1 pack (15 stuks) en is te bestellen via MKBMShop. Het bewaaradvies is: Koel, droog en uit de zon. Maar wat is onze ervaring? Daar kunnen we kort over zijn. De uitstraling van de bars is goed en beide smaken spreken ons aan. Het zijn namelijk bars met een krachtige smaak, knapperig en de chocolade smaakt ook lekker. Wij vinden het een aanrader. Benieuwd geworden? De bars zijn te vinden via: Killerbody repen met proteïne.

Leestip -> Afvallen met het Slimming Powder pakket
Leestip -> Hoe houd ik afvallen vol?