The Online Lifestyle Magazine 

Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Welkom op Mannelijk Magazine (MNLK.nl)

2 Mins read

MNLK.nl, spreek je uit als Mannelijk Magazine, is het online blog x magazine waar Nederlandse mannen van 20 tot 50+ jaar dagelijks komen kijken om te ontdekken hoe ze een beter man kunnen worden. Mannelijk Magazine is géén lifestylemagazine dat je vertelt wat voor een stropdas je hoort te dragen en ook géén weblog met nieuwe internetvideo’s. Nee, hier wordt gewerkt aan onze mannelijkheid. Dit verzamelwoord voor een set aan bewonderenswaardige karakteristieken zijn namelijk in de vergetelheid geraakt. Daar komt vanaf nu verandering in.

Begrijp me niet verkeerd, ik zal nooit over mezelf zeggen dat ik mannelijk ben, maar ik wil die karakteristieken en vaardigheden juist ontwikkelen ten behoeve van zowel mijn eigen persoonlijke ontwikkeling als die van jou. Het zijn namelijk eigenschappen die ons helpen met het realiseren van onze doelen.

Mannelijk definities: 1) Sterk 2) Flink 3) Gehard 4) Dapper 5) Krachtig 6) Moedig 7) Potent 8) Stoer 9) Verantwoord 10) Doordacht

Mijn drijfveer

Al sinds mijn jeugd ben ik driftig op zoek naar de antwoorden op de grote vragen van het leven. Na ruwweg 20 jaar onderzoek heb ik in allerlei uithoeken antwoorden gevonden. Dit wil ik met jou delen, zodat we er beide beter van worden.

Met Mannelijk Magazine wijze sla ik meerdere vliegen in één klap; ik maak van een hobby een business, ik leid mezelf op tot een beter man en maak de wereld een betere plek dan gister door duizenden soortgenoten te inspireren.

Jullie kunnen dagelijks uitkijken naar een reeks artikelen die je uitdagen om een beter man te worden. De artikelen, video’s, columns en andere vondsten van het web gaan met name over; zelfontwikkeling, persoonlijke groei, de juiste mindset, stevige workouts, leerzame boeken, interessante podcasts, goede interviews, fascinerende feiten, sterke quotes, must see documentaires en zoveel meer.

Ook heb ik tientallen tips over het ondernemerschap, persoonlijke financiën, relaties, dating, afvallen, diëten, sport, psychedelica, werk, reizen et cetera. In diverse columns zal ik de filosoof in mij de vrije hand geven door allerlei gedachtegangen uit te schrijven.

(De insteek voor Mannelijk Magazine is mede gebaseerd op de wijsheden die opgepikt zijn van o.a. Marcus Aurelius, Tim Ferris, Napoleon Hill, Carl Sagan, Joe Rogan et cetera.)

Een sprong in het diepe

Het is voor mij een sprong in het diepe om deze titel met een nogal unieke insteek te lanceren. Het is voor mij de logische stap dat ik na mijn zoektocht naar geluk, zingeving, gezondheid en vooruitgang dit met de rest van de wereld deel. Mijn artikelen zijn bedoeld om jullie zowel te informeren als te amuseren, alsmede te inspireren en aan te zetten tot actie. Het antwoord voor de vraagstukken des levens is immers simpel;

Groei is het antwoord.

Ik hoop dat jullie de artikelen, columns, video’s en andere vondsten verdomd interessant vinden en er daadwerkelijk iets mee gaan doen, met als einddoel dat je er een beter mens, persoon, man, vriend, collega, vader, broer, zoon en partner van wordt.

Gegroet, Guus. > MNLK.nl

Related posts
Soul #MNLK

Een grote droom komt uit: we zijn op Wereldreis! (The Big One, maart & april 2020)

4 Mins read
Vrienden van Mannelijk Magazine, trouwe volgers en nieuwkomers, ik heb groot nieuws. Een droom is uitgekomen, mijn grote droom. The Big One…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

Volg Mannelijk Magazine ook graag via Instagram voor meer interessante updates!

1 Mins read
Mannelijk Magazine Instagram Op de Instagram van Mannelijk Magazine plaats ik nagenoeg dagelijks toffe updates over nieuwe artikelen, mooie quotes, boektips, relevant nieuws…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Mark Manson: 5 vaardigheden die je emotionele intelligentie versterken

1 Mins read
De auteur van de bestseller ‘De Edele Kunst of Not Giving a F**ck‘ behaalde zijn bekendheid eerst via zijn sterk geschreven blogs…