The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Mooie lange winterjassen voor mannen

1 Mins read

Het wordt weer herfst. Niet zo’n populair seizoen, wel voor de mode: je kunt weer meer en mooiere kleren aan. Heb je al gecheckt met wat voor jas je dit jaar op stijlvolle wijze de kou gaat bedwingen? Hier wat tips voor lange winterjassen!

Enkele lange winterjassen voor mannen

Trenchcoat

Om de striemende Hollandse regen het hoofd te bieden, kun je kiezen voor een al dan niet gevoerde trenchcoat. Deze jas is ontstaan – het woord zegt het al – in de loopgraven tijdens de Eerste Wereldoorlog: hij was populair bij officiers. Zoals bij veel legerkleding het geval is, werd de jas later populair onder burgers.

Legergroene parka’s

De parka, ooit de favoriete podiumoutfit van rockster Liam Gallagher en sinds enkele jaren weer behoorlijk populair, zeker in olijf- of legergroene uitvoering met capuchon. Een onverwoestbare, halflange jas die ooit werd uitgevonden in Rusland: parka betekent pelsjas, maar ze zijn natuurlijk overal verkrijgbaar zonder bont.

Lange wollen winterjas

Als Richard Gere er mooie sier mee mag maken, waarom jij dan niet? Bovendien zijn ze heerlijk warm, die lange wollen winterjassen. Ze zijn ook ideaal om over een net pak heen te dragen, dus mocht je deze winter veel sjieke feestjes in de planning hebben, denk dan eens aan zo’n soort jas. Hij is tijdloos!

De regenjas

Diverse voetbaltrainers paradeerden in lange regenjas langs het veld. Louis van Gaal, Leo Beenhakker, cult-coach Fritz Korbach. Je maakt er misschien een statement mee, het vergt enige durf om dit jaren ’90-kledingstuk weer van stal te halen. Maar wie weet ben jij de trendsetter en wordt de lange regenjas weer hip.

Legerprint

We zeiden het net al: veel populaire mode vindt zijn oorsprong in het leger. De camouflageprint is al net zo tijdloos, er zijn talloze(half)lange winterjassen met of zonder (nep)bontkraag. Afijn, hopelijk hebben we je op ideeën gebracht voor de komende winter!

Leestip -> Trendy sneakers voor herenTrendy sieraden voor mannen

Related posts
More #MNLK

Met de winter in aantocht is het natuurlijk belangrijk dat je jezelf op een goede manier warm weet te houden.

2 Mins read
Er zijn vele uiteenlopende modellen winterjassen voor heren. Maar wat maakt deze soort jassen nou speciaal voor de man? Heren willen er…