Niet alleen kleren maken de man, ook stijlvolle details maken het af!

De welbekende spreuk dat kleren de man maken is ons allen bekend, maar met alleen een pantalon, colbert en fraaie herenschoenen kom je er niet. Dat is maar de helft van het werk. De details maken het geheel af!

Hoe bedoel je details? Ik heb het natuurlijk over de accessoires die de look compleet maken!

Stijlvolle accessoires en fraaie details

Als je bijvoorbeeld een mooi pak aan hebt laten meten dat perfect zit gegoten, is het vreselijk zonde als je geen tijd, geld en moeite hebt gestoken in de essentiële details. Laten we de manchetknopen niet vergeten, de leren portemonnee, de perfecte das met het bijbehorende pochet, een stoere ring of armbandje en natuurlijk de riem die matcht bij je schoenen. Het vergt wat extra research, maar de details zorgen ervoor dat je de meest stijlvolle man in de zaal zult zijn.

Naast dat iedereen zich twee keer naar je om zal kijken, kun je ook thuis ervoor zorgen dat alles er spik en span uitziet (dit is met name essentieel als je een mooie date hebt geschaakt). Zo is een stijlvolle horlogebox een mooie aanvulling op je horlogecollectie. Het staat immers een stuk netter als je jouw horloges keurig hebt uitgestald in plaats van dat ze overal en nergens liggen. Dit soort details dat jij een verzorgde, keurige en stijlvolle heer bent zal jouw date ook zeker kunnen waarderen!

Maak kennis met Trendhim

Op Trendhim.nl tref je een breed scala aan mooie wannahaves op gebied van stijlvolle details. Je kunt het zo gek niet bedenken en ze hebben het in veelvoud in voorraad. Denk aan dasspelden, manchetknopen, petten, reversspelden, riemen, ringen, sjaals, stropdassen, kettingen, armbanden, bretels en zoveel meer. Je zult het zelf maar even moeten ontdekken. Bekijk de collectie graag in zijn geheel op de herenwebshop van Trendhim.nl > >


Lees ook: Volgens de Esquire maken deze 25 vuistregels je een betere man na je 25ste levensjaar