The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Nieuwe iPhone kopen? Dit zijn de mogelijkheden!

3 Mins read

De voorbije jaren is Apple uitgegroeid tot een van de populairste technologiereuzen ter wereld. Hun Macbooks, iMacs, iPads, iPods en iPhone telefoons gaan vlotjes over de toonbanken. Bijna overal zie je wel iemand die een iPhone in de broekzak zitten heeft. Wat is het geheim van dit miljardenbedrijf? Heel simpel: de herkenbare simpele maar strakke designs, de vooruitstrevende technologische snufjes, slimme marketing en uiteraard de luxueuze uitstraling vormen de pijlers van dit merk. Misschien ben jij ook van plan om een nieuwe iPhone te kopen, maar weet je nog niet zo goed welke de beste is voor jou. Dan hebben we goed nieuws voor jou! In dit artikel lijsten we namelijk de nieuwste iPhones op en bespreken we alle specs en bijzonderheden. Zo vergemakkelijken we jouw zoektocht naar de ideale iPhone!

iPhone 13

We beginnen maar even met de telefoon met de kortste naam: de iPhone 13. De iPhone 13 heeft een vanafprijs van 859 euro en is beschikbaar in zes verschillende kleuren, waaronder wit, rood, donkergroen, blauw en roze. De iPhone heeft een superscherp 6.1 inch Super Retina XDR Oled scherm. Het scherm is gemaakt van ceramic shield glas, wat het bestendiger maakt tegen krassen en vallen. De iPhone 13 is uitgerust met een dual camerasysteem, waardoor je de scherpste foto’s kan maken. De camera’s zijn ultragroothoek- en groothoekcamera’s, die meer licht capteren voor betere foto’s en video’s. Daarnaast is de telefoon ook uitgerust met een filmmodus, die automatisch scherpstelt op het prominentste onderwerp in beeld wanneer je filmt. Achteraf kan je de scherptediepte nog aanpassen. Met de 12 MP camera aan de voorkant kan je zelfs met weinig licht scherpe selfies maken, dankzij de nachtmodus. De batterij heeft een capaciteit van 3095 mAh, en de telefoon kan zowel met als zonder draad opgeladen worden. Geen zorgen als je de iPhone in het water laat vallen, want hij is waterbestendig. De iPhone 13 is uitgerust met een A15 Bionic-chip, die zowel de batterijduur verlengt, de snelheid verhoogt en de camera verbetert.

iPhone 13 mini

Dit kleinere broertje van de iPhone 13 is verkrijgbaar vanaf 749 euro en heeft een kleiner 5.4 inch Super Retina XDR Oled scherm. Even scherp en helder als dat van de iPhone 13 dus, alleen iets kleiner. Net als zijn grotere broer beschikt de telefoon over een dual camerasysteem, een 12 MP frontcamera, een A15 Bionic-chip en een ceramic shield scherm. Ook de beschikbare kleuren zijn dezelfde als die van de iPhone 13. Er zijn dus qua specs niet zoveel verschillen. Enkel de batterijcapaciteit is gevoelig lager, deze bedraagt 2406 mAh.

iPhone 13 Pro

De iPhone 13 Pro is met zijn vanaf prijs van 1119 euro duurder dan zijn broertjes. Hij heeft hetzelfde 6.1 inch scherm als de iPhone 13, maar hier is het scherm een Super Retina XDR display met Promotion. Hierdoor wordt het beeld ververst met 10 tot 120 beelden per seconde. Hij is beschikbaar in de kleuren alpengroen, zilver, goud, grafiet en sierra blue. De telefoon is uitgerust met maar liefst drie backcamera’s: een groothoek, ultragroothoek en telelens. Deze maken het mogelijk om scherp te stellen op een afstand van slechts 2 cm. Ideaal om macrofoto’s en macrovideo’s te maken. Deze camera’s zijn speciaal ontworpen om prachtige foto’s te maken bij weinig licht. Waar de iPhone 13 en 13 mini slechts beschikbaar zijn tot een geheugen van 512 GB, is de iPhone 13 Pro verkrijgbaar tot een geheugen van 1TB! Gamers zitten dus zeker goed met deze telefoon, dankzij de snelle A15 chip, het grote geheugen en het Promotion beeldscherm. De batterijcapaciteit is dezelfde als de iPhone 13.

iPhone 13 Pro Max

De grootste en tegelijkertijd duurste telg uit de iPhone familie: de iPhone 13 Pro Max heeft een 6.7 inch Super Retina XDR display met Promotion. De vanafprijs ligt hier op 1259 euro. Net als zijn kleinere broertje de iPhone 13 Pro, heeft deze telefoon drie camera’s, een A15 Bionic-chip en een RAM geheugen van 6 GB. Het enige grote verschil met de iPhone 13 Pro, is de grootte en de batterijcapaciteit: met een capaciteit van 4352 mAh heeft deze iPhone de grootste capaciteit van alle Apple telefoons!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
Cars & Tech #MNLK

Goedkope iPhone kopen? Zo pak je het aan

2 Mins read
Heb jij een nieuwe telefoon nodig en wil je graag beschikken over een iPhone? Als je denkt aan de smartphones van Apple,…
Cars & Tech #MNLK

Wat we kunnen zeggen over de iPhone 13

2 Mins read
De iPhone 12-serie is eigenlijk zo oud nog niet! Echter zijn er al een hoop geruchten over. De iPhone 12 introduceerde een…
More #MNLK

Het vergelijken van een mobiel abonnement

2 Mins read
De ontwikkeling op het gebied van de mobiele telefoon gaan ontzettend hard. Daar waar je vroeger voornamelijk op zoek was naar een…