The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Nooit meer vermoeide benen na een lange dag werken?

2 Mins read

Dat kan! Hoe heerlijk is het om de hele dag door fitte benen te hebben? Geen vermoeide, onrustige benen, dikke enkels, spataderen of vochtophopingen meer. En dit alles door simpelweg compressiekousen te dragen.
Het dragen van compressiekousen zorgt er namelijk voor dat je klachten verdwijnen en je benen heel de dag door fit en vitaal voelen. De compressie (druk) in de compressiekousen gaat al je klachten tegen en nog een pluspunt; compressiekousen zijn niet van ‘normale’ kousen te onderscheiden en in net zoveel kleuren en patronen te verkrijgen. Compressiekousen zijn makkelijk online te koop, bijvoorbeeld bij de webshop Olfit.

Werking van compressiekousen

Hoe werken compressiekousen precies? Compressiekousen geven druk op de benen, deze druk stimuleert de bloedcirculatie en zorgt voor een continue toevoer van zuurstofrijk bloed naar je spieren. Een goede bloedsomloop gaat klachten zoals vermoeide benen, spataderen en vochtophopingen tegen. Ook wordt door de druk in compressiekousen afvalstoffen in je lichaam afgevoerd; verzuring en kramp worden hierdoor voorkomen.
Het dragen van compressiekousen kan dus vele voordelen bieden; je benen voelen fit en vitaal aan, ook na een lange dag werken!

Sporten met compressiekousen

Ook het dragen compressiekousen tijdens jouw training of sportwedstrijd biedt je vele voordelen. Sport compressiekousen zorgen voor een continue toevoer van zuurstofrijk bloed naar je spieren. Omdat je veel van je lichaam en benen vraagt tijdens het sporten zal je ook precies dan de voordelen van compressiekousen goed ervaren! Sport compressiekousen zorgen voor een supersnelle warming up, tijdens de training gaan ze kramp en verzuring tegen en zorgen voor meer kracht in de benen. Dit zorgt weer voor betere prestaties. Daarnaast hebben vrijwel alle sport compressiekousen een verbeterde warmte- en vochtregulering wat zorgt voor meer comfort.
En wist je dat je ook nog eens super snel herstelt door het dragen van sport compressiekousen? Draag ze dan ook gerust nog even na een training of wedstrijd voor maximaal effect!

Reizen met compressiekousen

Ken je dat zware, stijve gevoel in je benen na lang stilzitten in een bus of vliegtuig? Dit komt door de knik in je benen die een goede bloedcirculatie tegen gaat. Om dit te voorkomen is beweging de beste oplossing. Helaas kan dit niet altijd en dan zijn compressiekousen gelukkig een goed alternatief. De compressie in de reiskousen stimuleren de kuitspierpomp; alsof je dus actief beweegt! Door het dragen van reiskousen heb je voortaan geen last meer van gezwollen en vermoeide benen. Zo reis je comfortabel en arriveer je met ontspannen, fitte benen op jouw bestemming.
Kortom… compressiekousen zijn de toppers onder de kousen!

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Wat moet je weten over de elektrische step?
Leestip -> Spirituele cursussen: chakra’s en orakelkaarten

Related posts
More #MNLK

Nooit meer vermoeide benen na een lange dag werken?

2 Mins read
Dat kan! Hoe heerlijk is het om de hele dag door fitte benen te hebben? Geen vermoeide, onrustige benen, dikke enkels, spataderen…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSoul #MNLK

Deze 27 slimme quotes en mooie uitspraken gaan je motiveren om méér te doen!

1 Mins read
Links en rechts om mij heen hoor ik een hele boel mensen zéér ongemotiveerd zijn. De discipline is verdwenen, de inspiratie is…
Business & Luxury #MNLKMind & Soul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

4 praktische tips van iemand die al 10 jaar vanuit huis werkt

4 Mins read
Je leest het goed, ik werk al 10 jaar vanuit huis. Ik heb namelijk een kantoor aan huis voor mezelf geregeld. In…