The Online Lifestyle Magazine 

Sport & Lifestyle #MNLK

NOS reportage: zijn alle pre-workouts gevaarlijk?

1 Mins read

Ik ben gek op een scoopie pre-workout! Het helpt absoluut met een boost om lekker door te kunnen rammen met al die zware oefeningen. Helaas is er recent ontdekt dat er pre-workouts worden verkocht met schadelijke stoffen. De NOS ging op onderzoek uit!

In zo’n 12 minuten weet jij exact hoe de vork in de steel zit, of de scoop in de pot, wat jij wil. Zo wordt onder andere scoop-meister Joel Beukers geïnterviewd over zijn moneymaker, de pre-workout. Welke pot is wél okay en welke niet?

Voor wie stijf van de pre-workout staat en geen geduld heeft voor deze video; niet alle pre-workouts bevatten de schadelijke stoffen. Oftewel, check je eigen voorraad na!

“Ondanks een verbod zijn sportsupplementen met het verboden middel DMAA, een stof die lijkt op amfetamine, online gewoon te koop. In deze video nemen we je mee in de wereld van pre workout-shakes en wat daarin zit.”

Related posts
Sport & Lifestyle #MNLK

Welke fitness supplementen zijn er op de markt?

1 Mins read
Ben jij ook op zoek naar een manier om meer gains te maken tijdens het sporten? Of vind je het lastig om…
Sport & Lifestyle #MNLK

BCAA: Alles over aminozuren voor jouw training

3 Mins read
BCAA-supplementen blijven maar populairder in de wereld van fitness. Aminozuren supplementen zijn populair onder veel sportschoolbezoekers, atleten en andere liefhebbers van fitness….
Sport & Lifestyle #MNLK

Anthony Kruijver vergelijkt de supplementen van Joel Beukers, MoBicep en Kosso

1 Mins read
Er zijn tientallen aanbieders op de markt die preworkouts, wheyshakes en diverse andere supplementen aanbieden. Maar welke moet je nou kopen? En…