The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

Om grensverleggend werk te kunnen verzetten, moet je jouw omgeving veranderen

1 Mins read

Als je in een rumoerige kantoortuin zit vol kletsmajoren en strebertjes, dan kan ik me inbeelden dat je weinig kwalitatief werk verzet. Het is tijd om je omgeving te veranderen!

Als je bijvoorbeeld bezig bent met een nieuw bedrijf, een pittige scriptie of een nieuw boek, dan is het absoluut een vereiste dat je een rustgevende, inspirerende en prettige werkomgeving hebt. Het zal er namelijk voor zorgen dat je tot briljante inzichten komt, veel meer uren in de flow zit en dat je hele bergen aan werk verzet!

De bovenstaande animatie van The Art of Improvement gaat dieper op dit onderwerp in.

Ook thuis essentieel

Eenmaal thuis na een lange dag werken, wil je toch lekker ontspannen? Het is me dan een raadsel waarom mensen het thuis dan soms zo rumoerig en onpraktisch hebben. Een rommelige onaantrekkelijke interieur zorgt voor een boel onrust in je ziel. Steek daarom wat extra geld en moeite in het inrichten van een gezellige en vooral rustgevende woonomgeving.

Om te beginnen raden we aan om enkele of zelfs veel groen in huis te halen. Met enkele planten oogt je woonkamer al een stuk frisser. Een beetje natuur in huis halen is een héél goed idee, voor zowel je rust in je hoofd als het hebben van een interieur waar je trots op kunt zijn. Familie, vrienden en je dates zullen het immens waarderen als je huis fris ruikt en fris oogt.

Anno 2020 staat de televisie (en het televisie kijken) centraal. We consumeren ongelooflijk veel content (waaronder tientallen uren per week aan streamingdiensten zoals Netflix, HBO en Videoland) en dan is het aangeraden om jezelf te verwennen met een goede 4K-televisie en een stevig en vooral mooi houten tv-meubel.  Zie je het inmiddels al voor je? Je woonkamer is verrijkt met planten, mooie meubels en een grote mooie televisie. Dat is pas lekker thuiskomen!

Na een aantal uren échte ontspanning ben je dan ook écht klaar voor de volgende werkdag. Verander je omgeving en zie hoe je productiviteit stijgt!


Check ook: Een mooie manier om naar je leven, je werk, je problemen en je missie te kijken
Related posts
Business & Luxury #MNLK

Wat zijn de best betaalde banen in Nederland?

1 Mins read
Wanneer je een beroep wil kiezen, is het natuurlijk het allerbelangrijkste of je dit leuk vindt om te doen. Daarnaast moet je…
Mind & Soul #MNLK

WOW! 8x populaire Mindset filmpjes op Youtube

1 Mins read
High Performance Lessons from Billionaire Dan Pena THE MINDSET OF HIGH ACHIEVERS – Powerful Motivational Video for Success How to Upgrade Your…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…