Onbekend met psychedelics? Bekijk graag deze openbarende video!

Psychedelica, dat is toch drugs?! De mensen die er onbekend mee zijn associëren het helaas met de foute middelen van het spectrum. Ik schreef al eerder over De Paraplu; kortweg samengevat; niet elke drug is hetzelfde en niet elke is per se negatief. Een zegeltje LSD is heel wat anders dan een spuit heroïne, net als een biertje heel wat anders is dan elke dag een fles wodka achterover te kiepen.

Onvergetelijk

Psychedelica moet je meer zien als medicatie voor de ziel, een middel om een beter man te worden. Met dat doeleinde gebruik je het ook heel anders. Als ervaren psychonaut heb ik al heel wat wijze lessen opgepikt van mijn avonturen met magische truffels, LSD, XTC, DMT, 2CB en ayahuasca. Met name die laatstgenoemde liet een blijvende onvergetelijke indruk achter. Zonder die sessie bestond Mannelijk Magazine niet!

In de onderstaande video van 10 minuten duik je de wondere wereld van psychedelics in. Je hoort onder andere de lovende woorden van Graham Norton, Jordan Peterson, Dennis McKenna, Brian Rose en Mantak Chia.

Mocht je dit overwegen, mail me op marcus@mnlk.nl. Ik heb wel wat goede praktische tips voor je!