The Online Lifestyle Magazine For Him

Business & Luxury #MNLK

Ondernemers opgelet; waarom en hoe je je werknemers moet waarderen tijdens de corona-crisis

2 Mins read

 ‘Een compliment dat oprecht en gemeend is, voelt alsof je een grote prijs in de loterij wint,’ sprak ooit een werknemer tegen zijn baas. Als je je werknemers waardeert, krijgen zij een fijn gevoel – en daarnaast krijg jij er ook veel voor terug. Productievere en betrokken werknemers zijn minder vaak ziek zijn én zorgen voor meer tevreden klanten.

Omdat iedereen zich vanwege corona nu flink zorgen maakt, last heeft van enorme spanning heeft en niet weet wat de toekomst brengt, is het nu de hoogste tijd om je werknemers in het zonnetje te zetten!

Daarnaast hangt het voortbestaan van bedrijven grotendeels af van de mensen die hun werk willen, durven én kunnen doen. Met een blijk van waardering maak je de thuiswerkdagen van je werknemers wat minder erg. En je werknemers waarderen? Dat doe je zo! Met deze drie ideeën zet jij je medewerkers in het zonnetje.

Stuur je werknemers een kaart

Weet je nog de tijd dat je onwijs veel kaarten ontving? Wij wel. Onwijs leuk gevoel als er een kaartje op je mat valt. Door de fantastische technologie van tegenwoordig gebeurt dit helaas bijna nooit meer. Geef je werknemers dat euforische gevoel weer terug en zet ze in het zonnetje met een leuke kaart. Je werknemers zullen aangenaam verrast worden als er tijdens het thuiswerken een kaartje in de bus valt. Zorg er wel voor dat je handschrift te lezen valt. Hadden wij wat moeite mee…

Stuur je werknemers een relatiegeschenk

Vaak denkt men alleen maar aan een relatiegeschenk als er iemand jarig is. Dat is zonde, want relatiegeschenken zijn altijd leuk én zijn ook nog eens goedkoper als je ze in grote aantallen besteld. En als je dan toch wat aanschaft, koop dan iets wat écht gebruikt gaat worden: laat een fles bedrukken als relatiegeschenk. Waterflesjes met eigen etiket zijn perfect als nuttig relatiegeschenk, want bij iedere slok zal de ontvanger herinnerd worden aan jouw bedrijf. Je kiest zelf het ontwerp op het etiket. Denk bijvoorbeeld aan je logo, slogan of bedrijfsnaam. Wil je wat anders geven dan een flesje? Lavista heeft het allemaal. Neem een kijkje op hun website!

Stuur je werknemers een bloemetje

Ondernemers moeten ondernemers helpen. Altijd – maar nu helemaal. Bijna alle bedrijven zijn getroffen door de omstandigheden. Zo ook de telers van bloemen en planten. Zij zitten vanwege de maatregelen met een enorm overschot aan bloemen en planten. Koop daarom een bloemetje bij je plaatselijke teler en verras je werknemers met een bloemetje.

Welke vorm van waardering je ook toepast, het is in alle gevallen belangrijk dat je het oprecht doet en het persoonlijk houdt. Laat zien en merken dat je hebt nagedacht over de te geven waardering.

Hopelijk geeft het hen hetzelfde gevoel als het winnen van de loterij.

Related posts
Business & Luxury #MNLK

De vele voordelen van VPN Nederland en waarom jij niet zonder kan

2 Mins read
Er zijn veel verschillende voordelen voor het aanschaffen van een professionele en betrouwbare VPN. Veel meer voordelen dan je denkt. Sterker nog,…
Sport & Lifestyle #MNLK

Doe je vandaag mee met de home workout van David Goggins?

1 Mins read
Of je nou in quarantaine thuis zit of ergens onderweg bent in een hotel of op reis, trainen zou een vast onderdeel…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLKSport & Lifestyle #MNLK

David Goggins motivatievideo: het taaie doch rechtvaardige advies wat je nodig hebt

1 Mins read
Er is geen man die mij meer weet te motiveren om gas te geven dan eindbaas David Goggins. Deze keiharde veteraan der…