More #MNLK

Ontdek de mooiste cadeaus voor papa’s en mama’s 

2 Mins read

Als de lange winter weer voorbij is, wordt het ook zo langzamerhand tijd om na te denken over een moederdag cadeau en een vaderdag cadeau. Hoe leuk is het elk jaar weer om elkaar als vader en moeder in het zonnetje te zetten. Misschien is het dit jaar zelfs wel de allereerste keer dat jullie papa en mama zijn. Jullie uk zal dan nog niets van deze feestdagen begrijpen. Toch is het te leuk om elkaar een geschenk te geven. Zijn de kinderen al groter, dan denken ze graag mee met het te geven geschenk. Wij geven je alvast een aantal enorm leuke tips voor moederdag cadeau en Vaderdag cadeau.

Een mooie atlas

Misschien is je kindje nu nog veel te klein voor boeken. Toch is het vaak al op jonge leeftijd leuk en ook leerzaam om samen met je zoontje of dochtertje door boekjes te bladeren. Een fantastisch cadeau voor vaderdag of moederdag is een atlas. Hier ga je als vader of moeder uren plezier aan beleven. Samen met je nieuwsgierige kind de wereld ontdekken door middel van dit leuke en informatieve boek. Deze atlas is bijzonder overzichtelijk. Op elke bladzijde staat namelijk een land getekend. Je leest daar dan meteen ook allerlei interessante weetjes over onder andere bezienswaardigheden, dieren, eten en natuur. Gaan jullie binnenkort ook op wereldreis door middel van deze mooie atlas?

Badjas met naam

Je kleine is toch zeker alles voor je? Hoe kun je uitkijken naar de geboorte van je kindje. Zoek jij nog een cadeau voor vaderdag of moederdag? Overweeg dan een badjas met naam. Dit kan voor zowel vaders als moeders een fantastisch geschenk zijn. De badjassen zijn te krijgen in allerlei kleuren en maten, dus je vindt er absoluut een geschikte jas tussen voor jouw partner. Op de achterkant van de badjas verschijnt dan de naam van jullie lieveling. Het is toch een groot plezier om zo’n badjas te dragen? Wellicht neem je hem zelfs een keer mee naar de sauna. 

Cadeau voor aanstaande vaders en moeders

Ook als jullie in verwachting zijn is het al heel erg leuk om een Moederdag cadeau en een vaderdag cadeau te kopen. Heel geschikt is dan een boekje zoals ík word papa’ of ík word mama’. Een toepasselijker geschenk voor vader-en moederdag is er haast niet te bedenken. In dit leuke boekje lees je op een eerlijke manier wat je kunt verwachten als aanstaande ouders. 

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

 

Related posts
More #MNLK

Vaderdag cadeau vergeten? Dit zijn leuke goedmakertjes!

2 Mins read
Je bent nooit te laat om je vader een vaderdag cadeau te geven. Hier zijn een aantal leuke ideeën. Een gepersonaliseerde tuintafel hout is…
More #MNLK

De leukste cadeaus voor Vaderdag

2 Mins read
Vaderdag, één van de leukste dagen van het jaar. Althans, voor jonge kinderen. Niets zo spannend als het zelf geknutselde cadeautje op…
More #MNLK

Vaderdag: Met deze Vaderdagtips maak je hem zeker gelukkig!

2 Mins read
19 juni is het moment weer daar: Vaderdag. De dag waar heel wat vaders naar uitkijken en wij als vrouw en kinderen…