Relax & Travel #MNLK

Ontdek de rust tijdens jouw unieke kampeervakantie

2 Mins read

Naast dat het ontzettend leuk is om te gaan kamperen, kan het ook nog eens goed zijn voor je gezondheid! Een kampeervakantie zorgt ervoor dat je beter in je vel zit, mentaal en fysiek. Zo brengt het namelijk rust met zich mee, kun je genieten van veel beter slapen en daarnaast heeft het een positief effect op je gemoedstoestand! Een gezond en gelukkig leven wordt mede door kamperen mogelijk gemaakt. Door de buitenlucht, echt even een sapje terug te doen en te genieten van het moment merk je al vrij snel dat het goed voor je is. Zeker door te gaan kamperen in Frankrijk of Italië ervaar je dit geweldige gevoel!

Waarom kamperen in Frankrijk?

In Frankrijk kun je alles doen wat je hartje begeert. Frankrijk heeft namelijk een aangenaam klimaat, een rijke geschiedenis, heel veel mooie bezienswaardigheden die je kunt bezoeken, een mooie natuur waar je van kunt genieten en bovenop alles ook nog heerlijk en vers eten en drinken! In Frankrijk kun je veel doen aan sightseeing, heerlijk relaxen of juist actief bezig zijn. In combinatie met een mooie camping in Frankrijk kun je hier heerlijk genieten.

Wat is nu precies kamperen?

Bij kamperen denkt men veelal aan in een tent slapen. Echter, er is veel meer dan dat! Onder kamperen wordt ook slapen in een caravan, camper of een tenthuisje verstaan. Je hoeft dus niet meteen als je luxe op te geven! Gelukkig zijn er genoeg campings in Frankrijk waar je uit kunt kiezen.

Waar in Frankrijk kamperen of in Italië?

Frankrijk is een groot land, maar toch zijn er enkele hotspots waar je fijn kunt kamperen. Als je niet zo ver wilt rijden vanuit Nederland is Noord-Frankrijk bijvoorbeeld een goede keuze. Je kunt aan de kust mooie strandwandelingen maken, maar er zijn ook ontzettend veel leuke stadjes en dorpjes te bezoeken. In Noord-Frankrijk is er voldoende afwisseling voor iedereen! Ook Zuid-Frankrijk heeft heel veel moois te bieden. Het ligt wat verder weg, maar een prachtige kampeer locatie in Zuid-Frankrijk is de Côte d’Azur. Dit gebied heeft veel rustige kampeerterreinen, maar ook aan grote campings is geen gebrek. Zo zijn er campings met een zwemparadijs, excursieprogramma of animatieprogramma. Tot slot zijn de Dordogne en Bourgogne ook prachtige plekken om te kamperen, en als je op zoek bent naar een camping in Italië dan kan je bijvoorbeeld denken aan het unieke Toscane! Er is meer dan genoeg keuze om te kamperen in Frankrijk en Italië, maar het is belangrijk om uiteindelijk te kiezen voor de plek waar jij je op je gemak voelt!

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook:

Related posts
Business & Luxury #MNLK

De duurste camper ter wereld kost 2,56 miljoen euro

1 Mins read
Sommigen vinden dat kamperen gelijk staat aan creperen, maar misschien dat ze met de allerduurste camper ter wereld de buitenwereld toch wel…