Cars & Tech #MNLK

Ontdek het gemak van een powerstation!

2 Mins read

Een powerstation is een handige tool om onderweg jouw apparaten van stroom te voorzien. De powerstations zijn een uitstekende keuze voor iedereen die vaak onderweg is en graag zijn of haar apparaten zoals telefoon, tablet, laptop en camera’s van stroom voorziet. Denk hierbij aan vakanties, zakenreizen of festivals of weekendjesweg. In dit artikel lees je meer over deze powerstations.

Haal meer uit je smartphone of laptop door een powerstation aan te sluiten

De powerstations van het merk Xtorm zijn speciaal ontworpen om op een efficiënte en duurzame manier energie op te slaan. Dit gebeurt door middel van zonnepanelen of door middel van een stopcontact. Het voordeel van een powerstation is dat je geen stopcontact nodig hebt om jouw apparaten op te laden. Dit maakt het ideaal voor kampeer- of buitensportactiviteiten.

Naast de duurzaamheid zijn de powerstations ook erg gebruiksvriendelijk. De powerstations zijn namelijk voorzien van handige functies en bijgeleverde accessoires. Hierbij kan je denken an het volgende van bijvoorbeeld de XP300U Extreme powerstation 300W:

  • AC oplaadkabel
  • Autolader oplaadkabel
  • Opbergzakje voor de kabels
  • MC4 naar 6.5mm DC converter kabel

Output:

  • 300W AC output
  • 60W USB-C in-/output
  • 18W USB Quick Charge 3.0 output
  • 2x 15.5W USB output
  • 120W 12V Autolader output
  • 2x 60W 5.5mm DC output

Een ander groot voordeel van een powerstation van Xtorm is de draagbaarheid. De powerstations zijn compact en licht van gewicht, waardoor je ze gemakkelijk overal mee naartoe kunt nemen. Dit maakt ze perfect voor op reis of voor buitensportactiviteiten.

De powerstations van het merk zijn verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten. Zo is er voor iedereen een geschikt powerstation te vinden. Of je nu een klein powerstation zoekt om je telefoon op te laden of een groter powerstation om je laptop of camera van stroom te voorzien, Xtorm heeft het allemaal.

De conclusie: de powerstations van Xtorm zijn een uitstekende keuze voor iedereen die vaak onderweg is en graag zijn of haar apparaten van stroom voorziet. Ze zijn duurzaam, gebruiksvriendelijk en draagbaar. Daarnaast zijn ze verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en capaciteiten, waardoor er voor iedereen een geschikt powerstation te vinden is. Met een powerstation van Xtorm heb je altijd genoeg energie bij de hand, waar je ook bent. Ga voor meer en actuele informatie naar de website Xtorm.nl en ontdek alle mogelijkheden van de pokerstations. Daarnaast hebben zij ook een uitgebreid aanbod aan powerbanks, kabels, adapters en nog meer.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: