The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Ontdek Thailand en Cambodja en bezoek de prachtige tempels

1 Mins read

In Azië zijn een aantal van de meest populaire toeristische bestemmingen ter wereld te vinden. Een reis door Thailand en Cambodja kan je veel mooie ervaringen opleveren waar je met veel plezier op terug zult kijken.

Prachtige tempels in Thailand en Cambodja

Omdat alle landen in Azië bekend staan om hun rijke culturele erfgoed, zal je tijdens je reis ongetwijfeld verschillende tempels en historische monumenten willen bekijken. Thailand en Cambodja hebben samen enkele van de mooiste tempels van Zuidoost Azië. Maar dat is lang niet het enige dat je kunt doen. Ook kun je op prachtige witte stranden tot rust komen in de zon, deelnemen aan verschillende activiteiten zoals yoga,- en duikcursussen of wandelen door schilderachtige natuur met prachtige uitzichten. En niet alleen de landschappen en de geschiedenis is uitnodigend, ook de mensen in Azië zijn gastvrij. Zodoende is Azië één van de beste landen om doorheen te reizen, omdat er voor elke soort reiziger genoeg te zien en te doen is.

YouTube video

Tijdens je mooie reis door Thailand en Cambodja zijn er een aantal plekken die je absoluut niet mag missen:

  • Bangkok – De hoofdstad van Thailand en tevens één van de levendigste steden in de wereld. Overdag zijn er in Bangkok markten en kramen waar je heerlijk eten kunt kopen, en wanneer de zon onder gaat kun je hier perfect uitgaan.
  • Phuket – Het grootste eiland van Thailand, waardoor dit een uitstekende plek is om te duiken langs koraalriffen en om tot rust te komen op een zonovergoten wit strand.
  • Angkor Wat – Eén van de belangrijkste toeristische trekpleisters in Cambodja, de Angkor Wat is een eeuwenoude tempel overgebleven van het beroemde Khmer-rijk. De tempel heeft een unieke architectuur en staat bekend als ’s wereld grootste religieuze monument.
  • Sihanoukville – De beste witte stranden van Cambodia kun je hier vinden, een plek die door de plaatselijke bevolking Kampong Som genoemd wordt. In deze regio zijn ook een aantal tropische eiland die nog niet helemaal ontdekt zijn en welke een prachtig uitzicht verzorgen.

Tijdens jouw reis door Thailand en Cambodia heb je dus de mogelijk om veel mooie ervaringen op te doen.

Feedback: info@mnlk.nl

Leestip -> Fjordenmagie tijdens de Ingunn

Related posts
Relax & Travel #MNLK

De Bridge over the River Kwai is een zeer beroemde brug in Thailand die je gewoon gezien moet hebben

1 Mins read
De Bridge over the River Kwai is een zeer beroemde brug in Thailand die je gewoon gezien moet hebben. De brug ligt…
Relax & Travel #MNLK

Ontdek Thailand in Zuidoost-Azie

1 Mins read
Thailand is een groot en mooi koninkrijk gelegen in Zuidoost-Azië. Het wel bekende koninkrijk staat bekend om veel aantrekkelijke punten. Het is…
Relax & Travel #MNLK

Ko Chang is een tropisch eiland gelegen voor de kust van Cambodja

1 Mins read
Het eiland wordt ook het olifanteneiland genoemd. Vroeger was dit eiland vooral geliefd onder de backpackers omdat het zo moeilijk bereikbaar was…