The Online Lifestyle Magazine 

Cars & Tech #MNLK

Ontdek uw thuis verbinding door de mobiele signaalversterker voor in huis

4 Mins read

Als u het mij vraagt, is mijn huis mijn comfortzone, mijn veilige haven. Ik geloof dat hetzelfde voor u geldt, namelijk uw plek. Stelt u zich voor dat dit de afgesloten plek is waar u de meeste vrije tijd besteedt, slaapt en zich thuis voelt. Erger dan dit kan het niet worden mensen, of wel soms? Onderschat nooit het belang van een goede verbinding voor in huis. Laten we een kleine omweg maken. Probeer eens om te kijken of het allemaal zo belangrijk is om een bereik van vijf streepjes te hebben vanuit uw comfortabele kamer.

De ellende

Het is zondagmiddag, maar niet zomaar een: het is Superzondag. De wedstrijd begint en uw favoriete team speelt tegen hun geduchte rivalen. Deze keer besluit u om thuis op de bank te kijken. Dan krijgt u honger en u wilt wellicht iets eten. Misschien heeft u een sixpack. Toch gaat u niet zomaar koken als u de naar de wedstrijd wilt kijken. Wat gaat u nu doen? Eten bestellen, natuurlijk. Als u echter de telefoon pakt en u wilt een bestelling plaatsen, heeft u geen bereik. Ik neem aan dat u dan de wedstrijd kijkt op een lege maag!

Scenario twee: u bent thuis en vermaakt zich prima zonder de drukte van de rest van de wereld. Plotseling bevalt uw vrouw, een paar dagen eerder dan verwacht. U pakt uw telefoon om medische hulp te bellen, maar u ontvangt geen enkel signaal. Wat doet u dan?

De meesten van ons, maar niet iedereen, moeten geliefden en vrienden van over de hele wereld kunnen contacteren. Waar kunnen wij dat beter doen dan vanuit het comfort van uw eigen huis? Toch moeten velen op een bepaald moment het huis uit om dat ene cruciale telefoontje te plegen. Daarom spreekt het voor zich dat een sterke mobiele verbinding van essentieel belang is.

Wat te doen?

Toch hebben de meesten (één op de vier) te kampen met een slecht mobiel telefoonsignaal in hun woning. Ze zitten in hun eigen huis, maar zonder enige vorm van ontvangst is er van comfort weinig sprake. De grote vraag blijft of er een manier is om ervoor te zorgen dat ik vijf sterke signaal streepjes op mijn telefoon in huis krijg. Hoe kan ik mijn mobiele signaal in huis versterken? Waar kan ik een apparaat vinden dat het signaal van mijn mobiele telefoon in huis versterkt? Nou dan heeft u geluk, want toevallig bestaat er zo’n apparaat. Vandaag zal ik u uitleggen wat de beste manier is om het mobiele signaal in huis te versterken. Als u het mij vraagt, is het heel erg eenvoudig. Klaar? Laten we beginnen!

De mobiele telefoon signaalversterker voor in huis

Het antwoord op al uw antwoorden ligt bij dit ene apparaat van de online winkel GSM repeater: de mobiele netwerkversterker voor in huis, ook wel bekend als mobiele signaal repeater. Dit apparaat zorgt voor een constant signaal van 5 streepjes in uw huis. En dat 24 uur lang, 7 dagen per week. Hoe werkt het? Waardoor werkt het? Hoeveel mobiele telefoons kunnen ermee worden bediend? Waar haal ik er zo een? Hoe installeer ik deze signaal repeater?

Installatie 

Niemand kent uw huis beter dan uzelf. Deze factor speelt een belangrijke rol in de installatie. De belangrijkste factoren die de ontvangst van het toestel in uw huis bepalen, zijn:

  • het materiaal van de muur;
  • de ligging van uw omgeving;
  • de nabijheid van een zendmast.

Het is van belang dat u weet op welke plek in uw huis het signaal het sterkst is. Zodra u erachter bent gekomen, kunt u de versterker gaan installeren. De volgende stap is het installatie gedeelte. De mobiele signaal versterker voor in huis wordt meestal gemonteerd aan een raam, op het plafond, op de muur of op het dak. Een beetje hetzelfde als met een satelliet tv of antenne. Het is te vergelijken met bijvoorbeeld de beschikking over een eigen zendmast, alleen dan eenvoudiger te installeren en makkelijker te bedienen. Andere onderdelen hoeft u helemaal niet te monteren, maar slechts op te zetten en te plaatsen waar u deze nodig heeft. Dit is de draagbare soort. Het enige wat de versterker nodig heeft om te ontvangen en te versterken, is een signaal, hoe zwak dit ook mag zijn.

Past perfect, toch?

De meesten maken zich zorgen of de versterker past in de richting van het huis of dat hij opvalt en lelijk is. Maakt u zich daar echter geen zorgen om. Al onze mobiele signaalversterkers voor in huis hebben een slank ontwerp en zien er compact en stijlvol uit. Ze passen perfect in uw woning. Beschouw ze als datgene wat uw huis nog nodig had

Welke versterker is het geschiktst bij mij huis? Dit vraagt u zich misschien af. Afhankelijk van hoe groot uw huis is en hoeveel mobiele telefoons er in huis aanwezig zijn, heeft u wellicht mobiele signaalversterkers van verschillende merken nodig. De mobiele telefoon signaalversterkers voor in huis kunnen een signaal tot wel 300 m2 of meer versterken. Op de vraag of deze én stemmen en gesprekken kunnen versterken, is het antwoord eenvoudig: ja. Welnu, soms heeft uw telefoon een probleem om verbinding te maken. Dit moet geen probleem zijn, aangezien sommige van onze eigen mobiele telefoon signaalversterkers uitgerust zijn met de technologie die problemen kan oplossen en helpt bij het maken van verbinding waar uw telefoon moeite mee heeft.

Haal er zelf een

Waar wacht u nog op na het lezen van deze informatie? Ga en koop uw eigen toestel dat aan deze eisen voldoet. Nu kunt u alleen u zelf de schuld geven als u problemen hebt met uw mobiele signaal. Het is tijd om ervoor te zorgen dat u beschikt over een goede verbinding in huis, denkt u ook niet?

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Smartphone hoesje of iPad hoes nodig?