The Online Lifestyle Magazine For Him

Gaming #MNLKMore #MNLK

Ontmoet Resident Evil Village, nieuwe game voor PS5, Xbox Series X en PC

1 Mins read
Gaming #MNLKMore #MNLK

Ontmoet Resident Evil Village, nieuwe game voor PS5, Xbox Series X en PC

1 Mins read

Resident Evil Village is de nieuwe game uit de Capcom-serie die in 2021 op de markt komt, voor PlayStation 5 (PS5), Xbox Series X en PC. Het spel kan ook “Resident Evil 8” worden genoemd, aangezien de ontwikkelaar dit officieel als de achtste titel van de hoofd saga behandelt.

Alles wat je weet over Capcom’s nieuwe spel Resident Evil Village

In de eerste trailer die is uitgebracht, kun je sporen zien met de plot van Resident Evil 7: Biohazard, en de terugkeer van andere oude personages – zoals Ethan, Mia en Chris Redfield – en het debuut van ongepubliceerde. Er is nog geen exacte releasedatum, maar Capcom zou de komende maanden meer nieuws moeten onthullen.

Nieuwe game details

De eerste video onthult ook kleine details van het plot. Ethan en Mia, het echtpaar dat Resident Evil 7 in de hoofdrol heeft, keren terug – maar deze keer worden ze geconfronteerd met een nieuwe bedreiging, op een plek die lijkt op een dorp in het binnenland, met andere soorten wezens. Een weerwolf is bijvoorbeeld te zien in deze video.

De tragedie van Ethan en Mia lijkt erger te worden als er andere schimmige bewoners in de plaats verschijnen en zelfs Chris Redfield, een van de originele personages uit de Resident Evil-serie, lijkt niet in een goede bui te zijn. Een rustig dorp verandert al snel in een nieuwe nachtmerrie. De open wereld van het dorp en het bergachtige gebied zal een van de belangrijkste punten van Resident Evil Village zijn, net als de nieuwe wezens die de speler achtervolgen.

Grafiek en gameplay

Capcom maakt ook duidelijk dat de gameplay in de eerste persoon zal zijn, net zoals het werd gezien en gebruikt in Resident Evil 7. Ethan zal het speelbare personage zijn, althans voor een groot deel van het verhaal, en anderen zouden onderweg moeten verschijnen.

Resident Evil Village maakt gebruik van de grafische engine RE Engine, dezelfde als in Resident Evil 7, Devil May Cry 5 en de Remakes in Resident Evil 2 en 3. Capcom garandeert dat het de PlayStation 4 (PS4) of Xbox One niet bereikt, alleen de nieuwe consoles.

Check ook -> Gran Turismo 7 belooft een keiharde game te worden