The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Op Safari in Beekse Bergen

1 Mins read

Safaripark Beekse Bergen is, zoals de naam al doet vermoeden, het safaripark van Nederland. Uniek aan het park is namelijk dat je met jouw eigen auto op safari kan. Beschik je nou niet over een eigen auto, dan stap je gemakkelijk in de safaribus. Ook op deze manier kom je dichter bij de dieren dan in welk park dan ook. Naast de auto en de bus kan je ook kiezen voor een safari in een boot. Heb je het nou nog niet gezien? Ga dan ook nog te voet op pad. Tijdens de verschillende safari’s ontdek je elke keer weer wat nieuws over alle verschillende dieren die in het park te vinden zijn.

Overnachten bij Safaripark Beekse Bergen

Na een dag ontdekkingsreizen is het ook heel leuk om bij het park te overnachten. Natuurlijk is het fijn dat je niet helemaal naar huis hoeft te rijden, maar je kan de volgende dag ook weer terug het park in. Genoeg te ontdekken namelijk! Hieronder bespreken wij de opties wat betreft het overnachten in Safaripark Beekse Bergen:

  • In het Safari Resort slaap je letterlijk tussen de dieren. In het resort staan veel verschillende soorten accommodaties. Zo is er altijd wel iets wat past bij jouw wensen en gezelschap.
  • Het vakantiepark van Beekse Bergen ligt niet direct in het park, maar is zeker niet minder mooi. Ook hier kan je uit verschillende accommodaties kiezen. Van klein tot groot, maar ook van luxe tot echt kampeergevoel.
  • Ga je nou het liefst op pad met jouw eigen caravan of tent? Dan is er ook de mogelijkheid om zelf te kamperen op de camping bij het park. Er zijn zelfs luxe kampeerplekken waarbij je gebruik kan maken van een tv-aansluiting.

Nijlpaard in Beekse Bergen

Maak jouw bezoek nu dus nog spannender door te blijven slapen vlakbij de dieren. Leuk voor alle leeftijden!

Voor actuele openingstijden verwijzen wij je naar de website van het park zelf.

Feedback: info@mnlk.nl

Lees ook: Overnachten in een lodge, voor luxepaardjes?
en deze: Beleef een onvergetelijke dag in Dierenpark de Oliemeulen

Related posts
Relax & Travel #MNLK

BestZOO, een knusse dierentuin in het altijd gezellige Brabant

2 Mins read
In deze wellicht wat minder bekende dierentuin in Noord-Brabant staat gezelligheid voorop. Het dierenpark wat al sinds 1932 bestaat, is ooit opgezet…
Relax & Travel #MNLK

De Animal Farm in Beverwijk is een van de kleinste dierentuinen van Nederland.

2 Mins read
Ooit begon de Animal Farm als kinderboerderij, maar inmiddels is de Animal Farm een aantal (exotische) dieren rijker en heeft officieel de…
More #MNLK

Wist je dat Texel ook een eigen dierentuin heeft?

3 Mins read
Nederland kent veel dierenparken en dierentuinen. Zowel op het vaste land als op onze eilanden. Wist je namelijk dat waddeneiland Texel ook…