The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Op welke manier kan je Spotify downloaden?

1 Mins read

Spotify is een streamingsdienst waar je muziek kunt streamen. Met een Spotify account kun je muziek luisteren waar je maar wil. Op je computer, tablet of telefoon. Zo heb je altijd je favoriete muziek op zak. Behalve muziek zijn er ook luisterboeken, Podcasts en radiozenders te vinden op Spotify. Hieronder vind je informatie over het downloaden van Spotify, bijvoorbeeld op de Mac, PC of bijvoorbeeld op de smartphone.

Gratis en premium Spotify account

Spotify biedt twee soorten accounts aan, een gratis account en een premium account waar je voor moet betalen. Het gratis account bevat zo nu en dan reclame tussen de muziek door. Als je dit vervelend vindt is het aan te raden om een premium account aan te maken. Hiervoor betaal je slechts €9,99 Per maand. Met een premium account heb je geen last meer van de reclame, en kun je nummers downloaden en doorspoelen. Maak je eigen afspeellijsten en luister constant de muziek die jij leuk vindt.

Spotify app downloaden

Je kunt Spotify luisteren in je webbrowser, maar voor meer gemak kun je de app downloaden op je telefoon of tablet.
Om de app te downloaden op je telefoon of tablet ga je naar de Google play store of de Apple store en download je de app genaamd Spotify. Je kunt als de app gedownload en geïnstalleerd is direct inloggen met je account en beginnen met het luisteren naar je favoriete muziek.

Player op je pc

Als je muziek wilt luisteren via Spotify op je computer kun je de player downloaden en installeren op je pc of laptop. Je kunt gemakkelijk je eigen afspeellijsten vinden en tijdens het werken of surfen op internet je eigen muziek afspelen. Ga naar www.spotify.nl en klik op downloaden bovenaan de pagina. De download zal starten en als je deze opent, kun je hem gemakkelijk installeren. het programma zal opstarten als je de computer aanzet en je kunt direct verder luisteren waar je de vorige keer gebleven bent.

Maak nu een account aan, download de app of player en begin met luisteren!

Feedback: info@mnlk.nl