More #MNLK

Op welke manier kan je Videoland opzeggen?

2 Mins read

Heb jij The Wire inmiddels al zo vaak gezien dat je de afleveringen kunt dromen? Er zijn nog veel meer leuke series en films die je kunt kijken op Videoland. Als je hebt besloten om je abonnement toch op te zeggen omdat je er haast geen gebruik meer van maakt, is dat natuurlijk wel zo verstandig. Wij vertellen je precies op welke manier je jouw Videoland abonnement opzegt.

Videoland opzeggen?

Het is zeer eenvoudig om je abonnement op Videoland op te zeggen. Dit doe je in slechts een paar muisklikken.

  • Ga naar www.Videoland.com
  • Log in met je accountgegevens
  • Selecteer het hoofdprofiel. Als jij dit niet bent, kun je niet zelf opzeggen maar zal je dit moeten overleggen met de hoofdprofielhouder.
  • Voer, indien vereist, je pincode in
  • Klik op ‘Instellingen’
  • Kies voor ‘Abonnement opzeggen’ onder ‘Abonnement informatie’
YouTube video

Proefperiode

Wanneer je je aanmeldt bij Videoland mag je eerst veertien dagen helemaal gratis kijken. Tijdens deze proefperiode kun je kijken of Videoland bij je wensen past. Wil je na die eerste twee weken geen abonnement afsluiten? Dan wordt er ook niets in rekening gebracht. Door binnen de eerste 14 dagen op te zeggen zit je nergens aan vast en kost het je niks. Je kunt zelfs direct na een dag weer opzeggen, maar je houdt wel het recht om tot het eind van de veertien dagen gebruik te maken van de dienst. Na de proefperiode heb je wel degelijk te maken met een opzegperiode.

Maand opzegtermijn

Als je jouw account bij Videoland wilt opzeggen na de proefperiode van 14 dagen gaat dit iets lastiger. Je zegt namelijk niet per direct op, maar je zit vast aan de opzegtermijn van één maand. Stel dat je jouw abonnement afsluit op 1 januari. Tot en met 14 januari is dit een proefabonnement en pas op 14 januari wordt dit omgezet in een regulier abonnement. Een paar dagen later besluit jij om het abonnement toch op te zeggen. De abonnement wordt in dit geval op 14 februari beëindigd, dus een maand nadat jouw reguliere abonnement is ingegaan.

Na het opzeggen van je abonnement ontvang je een e-mail ter bevestiging. Hierin staat ook de datum vermeld tot wanneer je gebruik kan blijven maken van Videoland. Als je geen bevestiging hebt ontvangen is het verstandig om even je spam of ongewenste e-mail inbox te checken.

Leestip -> Hoe de Videoland app downloaden?De 4 beste films op Videoland tijdens de zomer!

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Hoe de Videoland app downloaden?

2 Mins read
Je loopt de Videoland binnen, kijkt rustig rond en zoekt naar een leuke film voor vanavond. De televisie programmering valt tegen en…