The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Maak kennis met de opblaasbare flamingo (XXL)!

2 Mins read

Tijdens de zomer is ‘ie niet weg te denken bij het strand en op vakantie, de opblaasbare flamingo. Dankzij social media, televisie en reclames is deze grote roze vriend een droom van velen. Wie wilt nu niet ronddobberen op een grote roze opblaasbare flamingo, genietend van de zon met een cocktail in de hand. Al is het maar voor die leuke vakantiefoto, het is zeker de moeite waard om zo’n flamingo aan te schaffen.

Formaten opblaas flamingo’s

Je kunt opblaasbare flamingo’s in alle soorten en maten verkrijgen. De mega flamingo’s die speciaal voor volwassen zijn en kleine flamingo’s die dienen als zwembad voor baby’s op jonge kinderen. De kleinere formaten kunnen ook goed dienen als ludieke outfit voor een feestje. Doe een roze legging en een roze shirt aan en doe de band om je middel voor een geweldige outfit. Voordat je een opblaasbare flamingo aanschaft, let goed op het formaat dat je aanschaft om teleurstelling te voorkomen.

Online opblaasbare flamingo aanschaffen

In verschillende winkels verkopen ze opblaasbare flamingo’s, bijvoorbeeld bij de Primark of Blokker deze zomer, maar online heb je veel meer keuze en ben je gegarandeerd dat het product er is. Je kunt via de grote online webshops zoals bol.com eenvoudig opblaasbare flamingo’s aanschaffen. Je geniet dan van perfecte service en de opblaasbare flamingo’s kunnen, wanneer ze op voorraad zijn, gelijk verzonden worden. De volgende dag is jouw bestelling dan al in huis. Ideaal wanneer je last-minute een opblaasbare flamingo nodig hebt.

Heb je wat meer tijd? Zoek dan eens op sites zoals Ebay, daar vindt je voor zeer kleine prijsjes opblaasbare dieren. De verzendtijd kan wel een stuk langer duren, maar voor een prikkie heb je dan een opblaasbare flamingo in huis.

Of je nu naar het strand gaat, of gewoon een leuke foto wilt, een opblaasbare flamingo is deze zomer de trend. Je kunt opblaasbare flamingo’s in alle soorten, kleuren en maten verkrijgen. Bestel bij de grote webshops voor de beste verzendtijden en service, wanneer je de tijd hebt kun je ook op Ebay zoeken en voor een klein prijsje ben je dan al de trotse eigenaar van een opblaasbare flamingo.

Val op!

Dankzij een grote roze opblaasbare flamingo val je op in het straatbeeld. Niet alleen dat maar bovendien kan je tal van knappe en leuke foto’s maken. De flamingo is immers zeer fotogeniek. De flamingo hoeft overigens helemaal niet roze te zijn. Als jij een voorkeur hebt voor een andere kleur zoals wit bestel je die toch gewoon? Wat wel zeker is: de flamingo is super hip en meer dan geschikt voor heerlijk en relaxerend ritje op het water. Om de ervaring helemaal af te maken? Dan neem je een cocktail in de hand tijdens het dobberen.

Groot maar praktisch

De opblaasbare flamingo mag dan groot zijn maar dat betekent niet dat hij niet praktisch is. De flamingo is ontzettend gemakkelijk op te blazen (al zouden we wel aanraden te opteren voor een elektrische pomp) en terug af te laten. In deze laatste vorm is het relatief eenvoudig jouw flamingo mee op reis te nemen. Bovendien beschikt het opblaasdier over twee luchtkamers. Dat betekent dat je extra bescherming geniet tegen falen.

Een roze flamingo is zonder enige weerspraak de trend van de zomer. En sommige trends? Die zijn gewoon terecht. Als je dan ook op zoek bent naar een leuk item voor in het zwembad of aan de zee hoef je echt niet verder te zoeken.

Laat je verrassen door deze video:

Check ook eens het Kuredu Island Resort op de Malediven & Narvik en neem de opblaasbare flamingo mee 😛