The Online Lifestyle Magazine 

Relax & Travel #MNLK

Overnachten in een heuze watervilla is een absolute droom voor ons!

1 Mins read

Een verblijf op de Maldiven in een watervilla is een droom die veel mensen op hun netvlies krijgen wanneer zij denken aan zee en goudgele stranden. Toch is de mogelijkheid er om deze droom waar te maken. Het heerlijke tropische klimaat zorgt er voor dat veel mensen gelokt worden naar de Maldiven om daar een vakantie door te brengen. De Maldiven is een eilandengroep die bestaat uit ruim 1900 koraaleilanden. Deze zijn gegroepeerd in de Indische oceaan en liggen ten zuid-westen van India. Geïnteresseerd geraakt? Lees dan verder over de prachtige watervilla’s en de Malediven zelf.

De Malediven is een ketting van eilanden, ook wel atollen genoemd

De meeste resorts op de Maldiven kan alleen met een watervliegtuig bereikt worden. De Maldiven bestaat uit Atollen die weer hun eigen eilandjes hebben. De belangrijkste en grootste zijn:

  • Hathifushie
  • Uligamu
  • Mulhadhoo
  • Vashavaru
  • Baarha
  • Maarando

Op al deze eilanden is de sfeer van genieten, lekker eten en ontspanning.

Waanzinnige luxe tijdens je overnachting in een watervilla

Op Medhufushi heb je de beschikking over prachtige, romantische watervilla’s. Ze maken je vakantie tot een unieke, onvergetelijke periode. Een luxe verblijf direct op het water. Zo vanaf je veranda het water induiken of lekker luieren in de zon zonder pottenkijkers!

Hier enkele video’s (laat je verrassen), hier wil je toch zijn:

De ongerepte natuur van de Maldiven geven je de ontspanning die een mens na een drukke werkperiode zo nodig heeft. Het eten wat wordt geserveerd in het restaurant zijn kakelverse delicatessen en en van een luxe kwaliteit die bijna nergens ter wereld wordt geëvenaard. Waterskiën, varen met een catamaran, kanoën en op dolfijnsafarie horen allemaal tot de mogelijkheden die de Maldiven te bieden heeft. Kijk op de desbetreffende websites en laat je inspireren door deze prachtige eilanden.

Leestip -> Check het waanzinnig mooie Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven (!)
Leestip -> Maak kennis met de opblaasbare flamingo (XXL)!

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Altijd al de grote wens gehad om te kunnen duiken met walvishaaien en mantaroggen?

1 Mins read
Dan ben je op de Malediven op het juiste adres! Van april tot november, tijdens de aanvoering van planktonrijk water, bestaat er…
Relax & Travel #MNLK

Check het waanzinnig mooie Kuredu Island Resort & Spa op de Malediven (!)

1 Mins read
Als je denkt aan een prachtige tropische bestemming, dan kom je vrij snel uit op de Malediven. Denk aan het koraalblauwe water…