Relax & Travel #MNLK

Overnachten in een lodge, voor luxepaardjes?

1 Mins read

Naar het buitenland gaan is deze zomer nét even wat lastiger. Overal probeert men je ervan te overtuigen dat Nederland echt wel mooi is, maar laten we wel wezen: ons oorspronkelijke idee zag er een stuk eh… rooskleuriger uit. Haal daarom het beste uit de zomer op de mooiste campings van ons landje. Het geld dat je nu op een verre reis bespaard krijgt een nieuwe bestemming!

Bij de duurste campings van Nederland draait het voornamelijk om locatie

Het draait allereerst allemaal om locatie. Bedenk wat voor ‘mens’ jij bent: naar het strand, de bossen in, cultuur snuiven, bootje varen, of een combinatie? Dit vooraf bepalen maakt jouw zoektocht een stuk aangenamer. Want misschien wist je het nog niet: Nederland heeft nogal wat te kiezen als het om chique campings gaat.

Outdoor Experience voor mensen die van luxe houden

Misschien ben je dol op slapen in een tent en geeft dat je pas echt het vakantiegevoel. Prima, natuurlijk. Maar wie zegt dat je moet kamperen op een camping? De duurste campings van Nederland zijn niet voor niets te duurste campings van Nederland… Je bent er van alle gemakken voorzien. Luxe boomhutten, tiny houses, een safaritent met luxe tweepersoonsbed en eigen sanitair; niks is te gek.

YouTube video

Niet alleen de accommodaties, maar ook de campings zelf zijn uiteraard van alle gemakken voorzien. Je kan er vanuit gaan dat er – tenminste – één zwembad is. Op zoek naar een golfbaan? Ook daar zijn genoeg opties voor. Gaan er ook kids mee? Dan zijn er campings met hele animatieteams. Dat is vakantie en oppas in één: zelf dus lekker met de benen omhoog.

Duurste camping Lodge inside

Toch een beetje naar Afrika

Wat er met vlag en wimpel bovenuit steekt is dat je op safari kan in Nederland! Waarschijnlijk ben je bekend met het dierenpark de Beekse Bergen: zij hebben een eigen safari resort… Op de camping staan karakteristieke Afrikaanse lodges, vanuit waar je de leeuwen, giraffen en zebra’s ziet rondlopen… Vrij bizar. En oh ja, ze hebben ook een bowlingbaan.

YouTube video

Op vakantie in eigen land klinkt op deze manier zo gek nog niet…

Leestip -> Duurste Campers
Leestip -> Duurste Rolex

Related posts
Relax & Travel #MNLK

Verras je lief eens met een romantisch weekendje weg

2 Mins read
Niets doet een mens zoveel goed als een romantisch weekendje weg. Dat voelt als een kleine minivakantie met heel veel qualitytime en…
Relax & Travel #MNLK

Tips voor romantisch overnachten in Nederland

2 Mins read
Ben je op zoek naar een bijzondere verrassing voor je partner? Dan is een romantische overnachting in Nederland een cadeau waar jij…
Relax & Travel #MNLK

Een nachtje in de Royal Penthouse Suite kost je 49.000 euro (!)

1 Mins read
Wie van een beetje luxe houdt, verblijft tijdens een vakantie graag in een hotel. We hoeven je natuurlijk niet te vertellen dat…