The Online Lifestyle Magazine 

More #MNLK

Parachutespringen in Nederland?

1 Mins read

Heb jij ook een bucketlist? Staat daar tussen een vakantie op Bora Bora, je eigen bedrijf opstarten en een date met Ariana Grande toevallig ook parachutespringen? Veel mannen hebben de wens om ooit eens in hun leven uit een vliegtuig te springen. Kun je de spanning voorstellen als je alleen al het kleine vliegtuigje ziet waar je uit gaat springen? Lees in dit artikel informatie over het parachutespringen in Nederland.

Parachutespringen Nederland - tandemsprong

Voorbereidingen voor het parachutespringen in Nederland.

Voordat je de sprong uit het vliegtuigje maakt krijg je een korte instructie cursus door bekwaam personeel. Zij leggen je de gehele procedure uit van begin tot eind en wat je moet doen. Je krijgt een outfit aan en dan ga je op weg naar het vliegtuig. Voel je de spanning al opbouwen? Vanzelfsprekend mag je niet alleen springen. Je zit weer eens op schoot bij iemand, namelijk bij je instructeur. Deze doet eigenlijk alles tijdens de sprong dus het enige wat je hoeft te doen is volgen wat hij of zij zegt.

Met je medespringers opgepropt voel je de spanning oplopen tot de deur van het vliegtuig geopend wordt. Dit is het moment, daar ga je dan, je eerste skydive. Van ongeveer 4 km hoogte spring je naar beneden. Kun je het gevoel voorstellen? Het is eigenlijk met geen pen te beschrijven. Dit is een ultieme ervaring die werkelijk verslavend is.

Parachutespringen en skydiven in Nederland

Misschien stond er op je bucketlist een skydive boven Bora Bora. Maar je kunt je eerste parachutesprong ook gewoon in Nederland doen. Deze geweldige belevenis kun je op een aantal plekken in Nederland meemaken. Je kunt gaan skydiven in Zeeland, je kunt parachutespringen in Teuge boven de mooie Veluwe, maar ook in Hoogeveen. Wil je liever uit een vliegtuig springen boven een stad? Dan kun je ook parachutespringen in Rotterdam! De ultieme ervaring van het skydiven beleef je echter door te springen boven een waddeneiland, zoals Ameland of Texel.

Wat kost parachutespringen eigenlijk?

De prijzen variëren, hieronder een voorbeeld:

  • Parachutespringen vanaf 9.000 ft (3 km) hoogte: € 209,00
  • Parachutespringen vanaf 13.000 ft (4 km) hoogte: € 284,00
  • Foto/video € 115,00
  • Cadeaubon per post € 7,95 (alleen via website te verkrijgen)
  • Remove Before Flight Keyring € 3,95 (alleen via website te verkrijgen)
  • Co2 compensatie € 0,95 (alleen via website te verkrijgen)

Alle bovenstaande prijzen zijn inclusief BTW.

(Bron: Texel -> Parachutespringen.nl)?

Springen uit een vliegtuig

Ben jij klaar voor de sprong van je leven?

Related posts
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

De wijze les die Will Smith dankzij het skydiven leerde over angst

1 Mins read
Het is wellicht tegendraads om te verwachten dat je de meest wijze les van je leven leert terwijl je door de lucht…