Gaming #MNLKMore #MNLK

De tot nu toe bevestigde games voor de Playstation 5

2 Mins read

PlayStation 5 (PS5) is de nieuwe console van Sony voor de volgende generatie videogames en zal eind 2020 worden gelanceerd. Zelfs met slechts een paar maanden te gaan naar de markt, zijn er nog steeds weinig titels geopenbaard voor het apparaat. Enkele van de spellen die de meeste aandacht trekken onder de reeds aangekondigde spellen zijn Ubisoft-titels zoals Assassin’s Creed Valhalla en Watch Dogs: Legion, naast Godfall, het eerste geopenbaarde spel voor de console.

Bekijk de lijst met de belangrijkste games die zijn bevestigd voor PS5.

Assassin’s Creed Valhalla

Het nieuwste spel van Assassin’s Creed franchise werd onlangs aangekondigd door Ubisoft en ook bevestigd voor de volgende generatie consoles. Het spel volgt een Viking Thema waarbij gebruikers het verhaal van Eivor kunnen volgen op zoek naar een nieuw thuis voor zijn clan. Het spel zal ook uit zijn op Xbox Series X.

YouTube video

Rainbow Six Quarantine

Rainbow Six Quarantine is een game voor PlayStation 5 naar het voorbeeld van Rainbow Six Siege, maar met een focus op coöperatieve multiplayer. In de rol van drie agenten moeten de spelers het hoofd bieden aan een soort buitenaardse parasiet die gevaarlijke mutaties in de mens veroorzaakt.

YouTube video

Outriders

Outriders heeft wat overeenkomsten met Godfall in het brengen van drie coöperatieve multiplayer-vrienden om zijn wereld onder ogen te zien, maar hij is gefocust op schietpartijen. Er zijn tot nu toe niet veel details over de game onthuld, maar het is bevestigd voor eind 2020 op PlayStation 5 en Xbox Series X.

YouTube video

Godfall

De eerste game die officieel werd onthuld voor PlayStation 5 was Godfall, een multiplayer-actiegame met online coöp voor maximaal drie personen. Het resultaat is iets chaotisch dat de producenten “Looter Slasher” hebben genoemd.

YouTube video

Battlefield 6

Electronic Arts kondigde tijdens een belegger conferentie aan dat het van plan is de volgende game van de Battlefield-serie te lanceren, zogenaamd Battlefield 6, in 2021 of 2022 voor PlayStation 5 en Xbox Series X. Er wordt echter niets onthuld over het spel.

YouTube video

Watch Dogs: Legion

Samen met Assassin’s Creed: Valhalla, Watch Dogs: Legion zal een van de verschillende Ubisoft-games zijn die “cross-gen” zullen zijn, beschikbaar in zowel de huidige als de volgende generatie consoles. Het derde hoofdstuk in de serie Watch Dogs brengt een interessant voorstel: alle personages in jouw wereld zullen speelbaar zijn en specifieke vaardigheden hebben.

YouTube video

Rainbow Six Siege

De populaire tactische schietspel van Ubisoft is door het bedrijf bevestigd als een PlayStation 5-titel. De game ondersteunt ook online multiplayer tussen verschillende generaties, wat betekent dat sommige gebruikers zich op PlayStation 5 bevinden en nog steeds met hun tegenstanders spelen op PS4.

YouTube video

Check ook: Kruip in de huid van een MMA vechter met de nieuwe game UFC 4

Related posts
Gaming #MNLK

The 5 Best Trees for Wood Resource Gathering in Video Games

4 Mins read
Modern games revolve around the concept of resource gathering. Whether it’s the mast-producing trees in Minecraft or a strong wood from Genshin…
Gaming #MNLK

De Eeuwige Glorie: De Best Verkochte Games aller Tijden

2 Mins read
In de dynamische wereld van gaming zijn er enkele titels die zich onsterfelijk hebben gemaakt door recordverkoop en een blijvende impact op…
Mind & Soul #MNLKSoul #MNLK

'How to Waste your Life'; een sterke short film over game-verslaving

1 Mins read
In deze confronterende short ontleed een jongeman met een gameverslaving hoe het komt dat hij blijft toegeven aan zijn drang om maar…