The Online Lifestyle Magazine 

Mind & Soul #MNLK

Dit zijn de 7 best bekeken podcasts van de Joe Rogan Experience

2 Mins read

De Joe Rogan Experience (JRE) is de best beluisterde podcast ter wereld. In dit praatprogramma nodigt Joe de meest interessante mensen uit voor een gesprek van circa 2 uur. Zonder enige onderbrekingen van reclame of muziek kletst Joe met zijn gasten open en eerlijk over van alles en nog wat. Sommige gesprekken zijn bloedserieus en andere juist weer hilarisch.

Het voordeel van een podcast is in mijn ogen dat je het gevoel krijgt dat je bij een kwalitatief gesprek zit. Ook al kun je zelf niets toevoegen, je kan wel luisteren naar een briljante denker, een award winning acteur, een succesvolle ondernemer, een getalenteerd atleet of een komiek die het ene na het andere hilarische verhaal vertelt. Of het nou leerzaam of grappig was, je pikt altijd iets op bij de JRE!

Als je naar het video-overzicht gaat van een Youtube-kanaal, dan kun je daar sorteren op ‘Populairst’, oftewel; de meest bekeken video’s van dat kanaal. Van de immens populaire podcast van Joe Rogan heb ik hier zijn 7 meest bekeken podcasts waarin hij onder andere met Dan Bilzerian, Neil deGrasse Tyson en Jordan Peterson.

Je kunt de podcast ook in mp3-vorm beluisteren door naar de officiële site van JRE te gaan. Apple-gebruikers kunnen de podcast ook vinden in de Podcasts-categorie van iTunes.


7. Joe Rogan Experience #1006 – Jordan Peterson & Bret Weinstein

Deze professoren gaan het debat aan over de uit de hand gelopen politieke correctheid in Amerika. (3.2+ miljoen views)


6. Joe Rogan Experience #857 – Dan Bilzerian

De Instagram-playboy vertelt alles over zijn extravagante leven. Ook geeft hij prijs hoe hij aan zijn miljoenen is gekomen! (3.3+ miljoen views)


5. Joe Rogan Experience #967 – Bill Burr

Eén van de grappigste komieken ter wereld schuift aan om nagenoeg twee uur met Joe Rogan te lachen en te klagen over het leven. (3.4+ miljoen views)


4. Joe Rogan Experience #1000 – Joey Diaz & Tom Segura

De duizendste aflevering wordt gevierd met één van de grappigste mensen aller tijden; Joey Diaz. Deze Cubaan is een goede vriend van Joe en heeft altijd de meest absurde verhalen klaar staan. En briljant komiek Tom Segura zit er ook nog bij! (3.8+ miljoen views)


3. Joe Rogan Experience #919 – Neil deGrasse Tyson

Niemand minder dan astrofysicus Neil deGrasse Tyson schuift aan om Joe eens te vertellen hoe de vork in de steel zit. Get ready to get your mind blown! (5.1+ miljoen views)


2. Joe Rogan Experience #993 – Ben Shapiro

Deze verdomd intelligente jongeman lult iedereen eruit als het gaat om politieke kwesties. In een rap tempo legt deze conservatieve Amerikaan onderbouwd en wel uit waarom jij het mis hebt. (5.4+ miljoen views)


1. Joe Rogan Experience #911 – Alex Jones & Eddie Bravo

Conspiracy-gekkie Alex Jones raaskalt in nagenoeg 4 uur tijd de meest absurde dingen aan elkaar. Het klinkt allemaal als lariekoek, maar wat als hij gelijk heeft over slechts één van deze maffe aantijgingen? (5.6+ miljoen views)

Related posts
More #MNLK

Wat doet intensief gebruik van de smartphone met je?

1 Mins read
De smartphone is onmisbaar geworden in onze digitale samenleving. Of het nu voor school, werk of eigen gebruik is: vrijwel overal gebruiken…
Cars & Tech #MNLK

De 10 populairste Youtube kanalen ter wereld

1 Mins read
Het mag stilaan duidelijk worden dat Youtube geen trend is, maar een nieuwe vorm van entertainment. Maar welke zijn nu de populairste…
Business & Luxury #MNLK

Internetguru Tonny Loorbach op bezoek bij de Eindbazen podcast

1 Mins read
Tonny Loorbach is online marketing specialist, auteur, spreker, coach, investeerder en ondernemer uit Amsterdam.  Deze 33-jarige bezige bij was afgelopen weekend te…